Pilot in Utrecht van kicks; voetballen zonder regels | De Utrechtse Internet Courant Pilot in Utrecht van kicks; voetballen zonder regels | De Utrechtse Internet Courant

Pilot in Utrecht van kicks; voetballen zonder regels

Pilot in Utrecht van kicks; voetballen zonder regels
In Utrecht zijn eerder deze week meerdere beelden behangen met sjaaltjes. Het blijkt van de organisatie kicks te zijn. De organisatie wil voetbal aanbieden aan mensen die gewoon een balletje willen trappen.

In Utrecht zijn eerder deze week meerdere beelden behangen met sjaaltjes. Het blijkt van de organisatie kicks te zijn. De organisatie wil voetbal aanbieden aan mensen die gewoon een balletje willen trappen.

Pim van der Hoorn van kicks vertelt: “Veel mensen vinden voetballen geweldig. Partijtje spelen, op doel knallen, vrienden zien en maken op het veld, in beweging zijn etc. Maar voor veel mensen past voetbal helaas niet meer in hun agenda. kicks is opgericht voor díe voetballers, die nu noodgedwongen gaan hardlopen, fitnessen of Netflixen omdat er voor hen simpelweg geen voetbalaanbod is.”

Bij kicks wordt voetbal voor voetballers met keuzevrijheid aangeboden. Voetballers krijgen zelf de volledige controle over waar, wanneer en hoe vaak zij spelen en of ze daar per keer of voor langere tijd voor willen betalen. Eenmalig proberen kan, een strippenkaart voor een paar weken kan ook.

In Utrecht wordt de eerste pilot gestart van kicks. Later moeten er meer steden volgen.

3 Reacties

Reageren
 1. Berend

  Wat is de meerwaarde van ‘kicks’ t.o.v. een bal kopen en af en toe naar een trapveldje gaan met een paar vrienden?

 2. Tom

  Ik zie die meerwaarde wel, maar waar kan ik meer informatie vinden of opgeven?

 3. pim van kicks

  Ha Berend,

  Goeie vraag want we hebben voor veel voetballers absoluut meerwaarde. Dat betekent overigens niet dat het een (kicks) beter is dan het ander (voetballen op een trapveld).

  Voetballen bij kicks is wat georganiseerder. Bij ons weet je zeker dat alles voor je geregeld is: het veld, de ballen, doeltjes, kleedkamers, kantine en een ‘coach’ die de voetbalavond begeleid.

  Daarnaast brengen we individuele voetballers of vriendengroepen bij elkaar, die anders niet genoeg spelers hebben om te voetballen. En je kunt als team meedoen aan een korte competitie van 6 weken. Voor voetballers die graag in een competitie spelen maar zich niet voor langere tijd en in het weekend willen binden.

  Kortom; best veel mogelijkheden om te voetballen. Op verschillende momenten, locaties en vormen.

  Ik nodig je graag uit om een avond bij ons mee te voetballen. Stuur even een mailtje naar pim@playkicks.nl als je het een keer wil proberen!

  Pim

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).