Kippersluis blijft voorlopig open, maandag uitspraak rechtbank | De Utrechtse Internet Courant Kippersluis blijft voorlopig open, maandag uitspraak rechtbank | De Utrechtse Internet Courant

Kippersluis blijft voorlopig open, maandag uitspraak rechtbank

Kippersluis blijft voorlopig open, maandag uitspraak rechtbank

Kippersluis, gisteren even de bekendste supermarkt van de stad, blijft in elk geval tot en met het weekend open. Dat heeft eigenaar Martin Kippersluis laten weten. Kippersluis heeft een conflict met de verhuurder van het pand en de hoofdhuurder, supermarktketen Jumbo.
Van de rechter moet Kippersluis eruit maar door een actie van personeel en klanten ging de geplande ontruiming kwam gisteren niet door. Op haar facebookpagina meldt de winkel de laatste stand van zaken:

Nieuws: vandaag tussen de middag vindt er overleg plaats tussen advocaat Elzas en ons. Het allermooist voor vele partijen zou de volgende oplossing zijn: Elzas gaat direct aan ons verhuren, zonder tussenkomst van Jumbo. Wij blijven netjes de huur overmaken (zoals altijd) en de buurt behoudt zijn eigen supermarkt. Iedereen blij, behalve Jumbo. Maar ja, die kan ook nog ergens anders gaan toeteren. In een gloednieuwe wijk of zo. We gaan het iig voorstellen als mogelijke oplossing.

Het laatste nieuws: maandag om 07.30 uur dient bij het gerechtshof in Arnhem het spoedappèl dat Kippersluis tegen de ontruiming heeft aangetekend.

1 Reactie

Reageren
  1. Anaal Digitaal

    Tja,wat een soap,maar advocaat Elzas zijn client zal wel een dealtje of belang hebben bij Jumbo.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).