Kippersluis geeft nu echt op en is over twee weken dicht | De Utrechtse Internet Courant Kippersluis geeft nu echt op en is over twee weken dicht | De Utrechtse Internet Courant

Kippersluis geeft nu echt op en is over twee weken dicht

Kippersluis geeft nu echt op en is over twee weken dicht

Vorige week waren de gebroeders van Kippersluis nog strijdvaardig. Hun advocaat liet toen weten nog mogelijkheden te zien om sluiting van de zaak tegen te houden. Dit weekend zei Martin van Kippersluis tegen het AD de strijd nu wel echt op te geven. “Zure realiteit dat we dicht moeten.”

Op 11 augustus sluiten de deuren van de supermarkt voor het laatst. En heeft pandeigenaar Alfred Elzas de langlopende zaak tegen Kippersluis gewonnen. Het is nog altijd niet duidelijk of er een Jumbo in het pand komt.

Elzas eiste vrijdag bij de rechtbank 50.000,- euro voor elke dag dat Kippersluis langer open blijft dan 15 augustus. Hierover doet de rechter uitspraak op 9 augustus.

Zaak laten leeglopen

Komende week is de winkel nog op een normale manier open. De week erop wordt de winkel niet meer bevoorraad en laten de ondernemers de zaak leeglopen tot 11 augustus. Spullen worden met korting van de hand gedaan, terug naar de leverancier of naar de andere Kippersluis-keten in Amersfoort.

3 Reacties

Reageren
 1. advertban

  Op naar Amersfoort….. is tenslotte een mooie ruime supermarkt daar šŸ˜‰

 2. tom

  goed

 3. w.h.de groen

  De strijdvaardigheid van M.Kippersluis is wel heel snel verdwenen plotseling !
  Het personeel blijft achter met een nietszeggend briefje van Jumbo.
  Schitterende ontwikkelingen voor de toekomst.
  Hierbij dank voor de steun van vakbond en politiek in deze šŸ™
  De dossiers worden overgedragen aan onderzoeks en expertisebureau SOBI.

  Met vriendelijke dank en tot ziens šŸ™‚
  BPU

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).