Kledingwinkel Leidsche Rijn 5 weken dicht na granaat op de deur | De Utrechtse Internet Courant Kledingwinkel Leidsche Rijn 5 weken dicht na granaat op de deur | De Utrechtse Internet Courant

Kledingwinkel Leidsche Rijn 5 weken dicht na granaat op de deur

Kledingwinkel Leidsche Rijn 5 weken dicht na granaat op de deur
De omgeving van de Parijsboulevard werd afgezet na de vondst van een explosief. Foto: DUIC/Peterson Tijhuis
De kledingwinkel aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn moet 5 weken dicht. De granaat werd met tape op de deur van Mon Amis geplakt en maandagochtend gevonden.

De kledingwinkel aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn moet 5 weken dicht. De granaat werd met tape op de deur van Mon Amis geplakt en maandagochtend gevonden.

Burgemeester Jan van Zanen heeft in overleg met de politie en het Openbaar Ministerie besloten het pand aan de Parijsboulevard te sluiten. “De granaat was in een winkelstraat bij een winkel een achtergelaten en leverde onrust op onder direct omwonenden en andere ondernemers in de buurt”, aldus Van Zanen.

“De politie werkt hard om te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Op basis van politie-informatie, de ernstige verstoring van de openbare orde en de mogelijkheid op herhaling, moet de winkel nu voor vijf weken dicht.”

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. bl

  ik denk dat de dader hier juist op uit is……

 2. [email protected]

  Dit begint nu wel bizarre vormen áán te nemen, en onze burgemeester en zijn adviseur trappen hier met open ogen in.

 3. Dpaard achter de wagen

  Eens met de eerdere reacties, zo beloon je de misdadigers en lok je dit soort wangedrag juist uit. Openhouden die winkel en goede beveiliging bieden om herhaling te voorkomen.

 4. Dakhaes

  Als ik daar winkelier was wist ik het wel , granaatje 25€ bij de concurrent.
  Is waarschijnlijk nog van de belasting af te trekken ook.

 5. Kadoendra

  @Dpaard achter de wagen

  Misschien moet je eens je afvragen waarom dit nooit bij b.v een Albert Heijn, Gall en Gall, Etos, etc, gebeurd.

 6. Lombokker

  Criminaliteit kan ook op andere manieren worden bestreden dan via het strafrecht.
  Zo werd de beruchte mafiabaas Al Capone veroordeeld voor . . . . belastingontduiking.

 7. Bernhard

  Zware criminelen worden in feite ondersteund door B&W. Het is nu kinderspel om concurrenten en vijanden buitenspel te zetten. Dit is de omgekeerde wereld. Volkomen belachelijk beleid.

 8. Wim

  Te zot voo woorden dat bij elk opgehangen pakjeeen sluiting vlgt, als de Burgemeester denkt dat er schuld bij de winkelier ligt onderzoek dat dan en sluit hem niet eerst. ie wat er gebeurt met de juwelier op de Amsterdamse straatweg missie geslaagd bij de schuters.

 9. Herman

  Wie nu nog durft te zeggen dat Leidsche Rijn niet het kloppende echte hart van Utreg is…….

 10. jf

  Kdoendra het jij me dan maar eens vertellen

 11. Frits

  Weer bijzonder, velen weten waarom de granaat geplaatst is.

  Maar stel je nu eens voor, ik ben natuurlijk niet zo goed op de hoogte als sommige anderen, maar stel nu dat de ondernemer wordt afgeperst. De zaak is nu gesloten. Wat schiet de afperser hiermee op? Krijgt hij nu knaken? Nee toch?

  Dus waarom is het zo zeker dat burgemeester de crimineel hiermee helpt?

  En verder vind ik, maar wie ben ik, dat de veiligheid van de bewoners voorgaat op het economisch belang van de ondernemer.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).