Koninklijke Horeca Nederland boos op stiekem filmen van seksafspraken in hotels - De Utrechtse Internet Courant Koninklijke Horeca Nederland boos op stiekem filmen van seksafspraken in hotels - De Utrechtse Internet Courant

Koninklijke Horeca Nederland boos op stiekem filmen van seksafspraken in hotels

Koninklijke Horeca Nederland boos op stiekem filmen van seksafspraken in hotels
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is het niet eens met de handelswijze van Fabian Emmen. Hij heeft in het geheim seksdates geregeld in hotels en die stiekem gefilmd. Zo wil Emmen aantonen dat er in meer hotels illegale prostitutie plaatsvindt.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is het niet eens met de handelswijze van Fabian Emmen. Hij heeft in het geheim seksdates geregeld in hotels en die stiekem gefilmd. Zo wil Emmen aantonen dat er in meer hotels illegale prostitutie plaatsvindt.

Vorig jaar moest Fabian Emmen zijn Economy Hotel aan de Balijelaan sluiten omdat er illegale prostitutie zou plaatsvinden. Een inspecteur van de gemeente maakte via een website een afspraak met een prostituee. Deze vrouw nam hem mee naar een hotelkamer van het Economy Hotel, waar hij zich bekend maakte als inspecteur.

Emmen heeft in negen verschillende hotels afspraken kunnen maken met prostituees. Die afspraken heeft hij gefilmd, zodat hij de beelden in zijn rechtszaak tegen de gemeente kan gebruiken.

Koninklijke Horeca Nederland vindt de actie van Fabian Emmen niet kunnen. “De werkwijze van deze hotelier vinden wij zeer ongepast en zeer discutabel”, zegt KHN-woordvoerder Joris Prinssen tegen RTV Utrecht. “Hoteliers zijn verbolgen over zijn werkwijze.”

Vandaag dient de zaak van Emmen in hoger beroep bij de Utrechtse rechtbank.

16 Reacties

Reageren
 1. B

  Goede actie van die Hotelier. Die nare NSB inspecteurtjes doen precies hetzelfde. De KHN moet niet zeuren…

 2. Janusz

  Er is niet één hotel in de stad waar je niet kunt neuken voor geld.
  Van der Valk, Vianen,de Bilt en Houten zijn gewoon bordelen ala zandpad, daar is de keuze reuze.
  Ik kijk vaak in Park Plaza en de NH ernaast zitten erg lieve Bulgaarse en Roemeense meisjes.
  Mailiebaanhotel zitten ook erg lieve meisjes en die in de oude rechtbank zijn ook heel erg lief.
  Een voor de ouderwetse appel en ei kan je in de Hostels terecht maar dat moet je zelf willen.

 3. Gerda van Ommeren

  Tsja, ik vind dat Fabian Emmen het recht heeft om zich te verdedigen bij de rechtbank. Als illegale prostitutie alom in Utrecht plaatsvindt (zoals F.E. kan bewijzen met zijn filmmateriaal), dan is het onterecht dat hij als enige wordt bestraft.

 4. Burnie

  Maar Gerda, als hij zelf de illegale prostitutie regelt door op te bellen en mensen uit te nodigen in hotelkamers, bewijst hij toch niet dat het alom in Utrecht plaatsvindt? Hij bewijst vooral dat hij zelf heel goed weet hoe het moet.

  Bovendien, waarschijnlijk gebeurt het overal, maar wanneer ik net als iedereen door rood fiets neem ik toch echt zelf het risico op een bekeuring.

 5. Ronald

  Wordt van hoteleigenaren dan verwacht een gast te weigeren, omdat deze een vrouw mee heeft waarvan de aantrekkelijkheid en/of leeftijd van de vrouw uit verhouding is met die van de man? Of moet men een register raadplegen van geregistreerde hoeren, alvorens een kamer te verhuren?
  Nee. De werkelijkheid is dat men zich fatsoenlijk hoort te gedragen en dat fatsoenlijkheid opgelegd wordt door de meest fatsoenlijke hufter.

 6. utrechtse vogel

  Het is strafbaar om een bordeel te runnen onder de dekmantel van een hotel. Dan moet justitie dat echter wel aantonen, door bijvoorbeeld te bewijzen dat de hotelier willens en wetens kamers voor prostitutie beschikbaar stelt, of dit zelfs actief bevordert.

  Dat vergt echter veel speurwerk, dus dachten ze er gemakkelijk af te komen door een afspraak te maken met een prostituee in dat hotel.

  Fabian Emmen toont echter aan dat dat in vele, zo niet alle, hotels in Utrecht ook gemakkelijk kan, en dat dat dus onvoldoende bewijs is. Tenzij je alle hotels in Utrecht wegens illegale prostitutie wilt sluiten.

  Tja, als je het Zandpad sluit, krijg je dit soort toestanden.

 7. [email protected]

  Het hele opsporingsbeleid van de gemeente Utrecht is zeer discutabel te noemen, ik zie geen controle op de gebruikte opsporingsmethode, iets wat een rechtbank moet kunnen controleren en toetsen.
  Opsporen is nog steeds een taak van de politie en niet van ambtenaren die het wel spannend vind en er belang bij hebben.
  Ik begrijp nog steeds de Utrechtse politiek niet dat die dit zomaar accepteren, maar ach voor die paar honderd euro moet je niet teveel moeite doen.

 8. John Barnes

  Als de meisjes meerderjarig zijn en de kamer is gewoon betaald, wat kan er dan mis zijn?

 9. Randstad

  In alle grote steden ter wereld vindt regelmatig prostitutie plaats.. is dit nieuws ?

 10. Lokvolwassenen

  Tja… Hij was zelf niet goed bezig en doet nu het werk van de dienst handhaving… Die zullen er blij mee zijn want ze zijn gek op lokvolwassenen..
  KHN heeft boter op haar hoofd, het gebruik van lokvolwassenen in de horeca juicht ze toe, ze vind het prima dat cafehouders een boete krijgen van 1320 euro omdat er een jong volwassen gast een biertje besteld, wat mag..!, maar niet om z’n legitimatie wordt gevraagd omdat hij/zij naar oordeel van de cafehouder er ouder uit ziet dan 18… Tja en dat mag niet…want naar oordeel van handgaving kan die cafehouder dat niet, maar zij wel..! Dus boete..! Niet piepen dus KHN..

 11. John Deer

  @ john Barnes Misschien mensenhandel? Hier werkten vnl. aziatische dametjes.

 12. Herman

  Deze club is het predikaat “Koninkiljk” niet waard!

  Max onderneem actie en deze toevoeging afnemen.

 13. grutto

  Niemand is het predikaat “Koninkiljk” waard, dat is ook helemaal geen woord!

 14. Jeroen

  Als je goed kijkt staat er op het raam: ‘Good buy, fair well, cum again’. Als dat geen aanwijzing van prostitutie is, wat dan wel hahaha 😉

 15. Henk

  @B wat heeft de nsb hiermee te maken

 16. Ronald

  @Henk:
  Burgers die elkaar verraden ipv een overheid die zelf controleert.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).