Kraam Broodje Mario komt deze week terug: “We hebben de boel een beetje opgeknapt” | De Utrechtse Internet Courant Kraam Broodje Mario komt deze week terug: “We hebben de boel een beetje opgeknapt” | De Utrechtse Internet Courant

Kraam Broodje Mario komt deze week terug: “We hebben de boel een beetje opgeknapt”

Kraam Broodje Mario komt deze week terug: “We hebben de boel een beetje opgeknapt”
Niet getreurd voor de Broodje Mario liefhebbers. De kraam aan de Oudegracht was weg wegens aanpassingen aan het interieur maar komt deze week weer terug met het beroemde Utrechtse broodje.

Niet getreurd voor de Broodje Mario liefhebbers. De kraam aan de Oudegracht was weg wegens aanpassingen aan het interieur maar komt deze week weer terug met het beroemde Utrechtse broodje.

De kraam van Broodje Mario aan de Oudegracht was vorige week ineens weg uit het Utrechtse straatbeeld. Het personeel zou niet meer zijn komen op dagen. “Onzin”, zegt Massimo Nistro, de zoon van Mario. “We zijn op dit moment bezig met een vernieuwing. Het zeil van de kraam was nodig aan vervanging toe, dat is de reden dat wij tijdelijk niet met de kraam aan de Oudegracht staan. Daarnaast worden er hier boven de winkel aan de Oudegracht appartementen gerenoveerd, wij zijn daarin meegegaan en hebben het hier binnen ook wat opgeknapt. Ondertussen zijn de werknemers van de kraam dus gewoon hier of bij het Janskerkhof aan het werk.”

Nistro verwacht woensdag of donderdag weer aan de Oudegracht met zijn kraam te staan. Of er naast de kraam aan het broodje ook wat wordt veranderd? “Absoluut niet, het broodje zal altijd hetzelfde blijven”, aldus Nistro.

7 Reacties

Reageren
 1. William

  Zaterdag maar een doppio halen

 2. wer

  vergane glorie, het broodje is allang niet meer wat ie vroeger was; goed belegd, tegenwoordig moet je extra betalen voor dezelfde hoeveelheid, en het broodje is minder compact maar luchtig geworden., ik vind m niet meer zo smaakvol.

 3. malvinas

  “ik vind m niet meer zo smaakvol.”

  Hé, wat jammer nou. Ga je toch naar de Mac, daar kun je pas echt compact eten.

 4. PaulVoordorp

  Als klein jochie kwam ik al bij die kraam voor een broodje op de zaterdag, inmiddels ben ik 52 en als ik in de stad ben, loop ik graag even om om een broodje te halen, maar zoals enkele al zeiden hier…inderdaad was het vroeger beter belegd, dan moest je hem goed goed vasthouden met twee handen anders viel het beleg er tussenuit.Nu zit er veel minder op, moet je voor extra, ook weer extra betalen en je moet ook goed kijken, want erg vaak wordt zogenaamd de pepers vergeten op het broodje te doen

 5. joop gerritse

  Pepers vergeten erop te doen? Nee hoor, ik herinner me nog de tijd dat ze er altijd op zaten, en dan vond je overal pepers van mensen die ze kennelijk niet lustten. Nu moet je er speciaal om vragen, lijkt me beter.

 6. wer

  Beste Malvinas, ik ben geen Mac bezoeker hoor, dan verhonger ik liever.
  Ik bedoelde het deeg van het broodje met compact, dat is tegenwoordig luchtiger.
  Vroeger koste het moeite in je eentje een bol op te krijgen…

 7. Jan

  Paul, je moet aangeven dat je groene pepers erop wilt hebben. Het merendeel wil dat namelijk niet.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).