Kunstenaar JanIsDeMan roept voor nieuwe muurschildering hulp in van Utrechters | De Utrechtse Internet Courant Kunstenaar JanIsDeMan roept voor nieuwe muurschildering hulp in van Utrechters | De Utrechtse Internet Courant

Kunstenaar JanIsDeMan roept voor nieuwe muurschildering hulp in van Utrechters

Kunstenaar JanIsDeMan roept voor nieuwe muurschildering hulp in van Utrechters
Foto's: Bas van Setten
JanIsDeMan heeft op Facebook Utrechters om hulp gevraagd bij zijn nieuwe muurschildering aan de Amsterdamsestraatweg.

JanIsDeMan heeft op Facebook Utrechters om hulp gevraagd bij zijn nieuwe muurschildering aan de Amsterdamsestraatweg.

Het kunstwerk komt op het gebouw naast de Aldi, aan het begin van de Amsterdamsestraatweg. JanIsDeMan vraagt Utrechters om hem de mooiste gevels en gebouwen van de Amsterdamsestraatweg op te sturen. Hij wil de gevels en gebouwen die worden ingestuurd verwerken in de nieuwe muurschildering.

Mensen kunnen hun ideeën als reactie onder het Facebookbericht zetten. JanIsDeMan gaat het kunstwerk in juni op de muur zetten.

Kunstenaar Jan Heinsbroek maakte in maart vorig jaar ook al een muurschildering op de Amsterdamsestraatweg. Aan deze Utrechtse boekenkast werd ook internationaal aandacht besteed.

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
 1. Bertje 030

  Nr. 571 op de Amsterdamsestraatweg heeft een prachtige gevel.

 2. Sjaan

  Beste Jan, de Amsterdamsestraatweg is niet alleen gevels maar ook het Julianapark en haar mooie kippen en pauwen, en tevens her en der een mooie straatboom. Ik zou zeggen, doe er wat mee!

 3. Merijn

  @Sjaan, je hebt gelijk maar dit project gaat nou eenmaal over gevels. In de boekenkast kwamen boeken te staan, daar was ook geen plek voor kippen en pauwen uit het Julianapark.

 4. bawang putih

  toepasselijker is de westertoren in amsterdam erop, of zelfs napoleon 😉

 5. Utrechtse Jantje

  Beste Jan , ik zou er voor kiezen om in ieder geval het voormalige Slachthuis er bij te betrekken..en op diezelfde hoogte zit onder anderen het postkantoor op de hoek van de Papaverstraat en de Stomerij…hoek Knopstraat het Café en Dernison …verder de ingang van de Vumie en ijssalon de Ijsvogel en Janine…en de Watertoren mag ook niet ontbreken lijkt mij … Vriendelijke groet en succes Man …Jan Verheul …

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).