Kussende meiden krijgen excuses van Albert Heijn | De Utrechtse Internet Courant Kussende meiden krijgen excuses van Albert Heijn | De Utrechtse Internet Courant

Kussende meiden krijgen excuses van Albert Heijn

Kussende meiden krijgen excuses van Albert Heijn

Een lesbisch stel uit Utrecht heeft een klacht ingediend bij Albert Heijn. De meiden gaven elkaar op Valentijnsdag een kus in de winkel aan de Amsterdamsestraatweg, en werden door een bewaker aangesproken op hun gedrag. De kus zou aanstootgevend zijn. Dit meldt RTV Utrecht. Albert Heijn is geschrokken van het incident, en wil graag haar excuses aanbieden aan de meiden.  

De bewaker zei dat andere mensen in de winkel last zouden kunnen hebben van een kus, en vroeg hen of ze het niet nog eens wilden doen. De meiden waren stomverbaasd. Volgens hen ging het om een gewone kus op de mond. Naast de bewaker had ook de teamleidster van de winkel problemen met de kus. Volgens haar zijn er onder de klanten van het filiaal, groepen mensen die zich er aan zouden kunnen storen.

”Een kus op de mond moet kunnen”

De meisjes zijn beledigd en willen dat het bedrijf excuses aanbiedt. Dat is Albert Heijn ook zeker van plan. ”De filiaalmanager is erg geschrokken van het verhaal. De opmerking is gemaakt door een bewaker van een extern bedrijf, en wij staan er absoluut niet achter. We willen graag contact met de meisjes, zodat zij hier geen nare nasmaak aan over houden. Ze krijgen zeker onze excuses,” aldus een woordvoerster van de supermarktketen.

”Een kus op de mond moet kunnen, of dat nou een man en een vrouw, een man en een man of een vrouw en een vrouw zijn,” besluit de woordvoerster.

19 Reacties

Reageren
 1. Jiri

  Een bewaker in een supermarkt. Die staat daar niet voor die lesbische meiden, zullen we maar zeggen…

 2. Ongelooflijk

  Vandaag 1 eurie korting op een tong zoen bij de AH?

 3. Rik

  Nou, gelijk eruit gooien die teamleider. Dit is echt schandalig.

 4. Mark

  Hop, niet van de krenterige. 1 minuut gratis grabbelen uit het snoepvak tegen de vieze nasmaak. Kosten krijgt appie makkelijk terug met free publicity. Laat je maar eens van je grootse kant zien.

 5. Anne

  Massaal gaan zoenen daar met z’n allen?

 6. bob

  Dit zit wat ingewikkelder in elkaar. Deze AH is een franchiser (=zelfstandig ondernemer die de naam AH mag gebruiken) en hoeveel heeft het hoofdkantoor van AH dan nog te zeggen ?

 7. evert

  Allereerst is het al van de zotte dat er een bewaker bij de grootgrutter moet staan, maar deze bleek ook zijn takenpakket niet te kennen. Klanten aanspreken op kussen, waar haalt hij de brutaliteit vandaan. Schandalig is zijn gedrag. Boycot die zaak en ga naar een andere super!

 8. jacky

  Erg jammer voor het imago van deze AH meerdere prijzen gekregen maar dit is zeer zeker een smetje…zou zeer snel gepaste maatregelen nemen. Vrouw en mamogenag wel nou , zeker na alle commotie rond Sotsji. Zo’n klimaat is hier in Nederland ongepast

 9. GAAAP

  Er is alleen gevraagd of ze dat niet wilde doen… Ze zijn er niet uitgekickt ofzo. Stelletje jankerds hier!

 10. jacky

  Geen jankerds gaaap maar wij leven hier in een vrij land voor het geval jij dat vergeten bent en het is nog steeds niet aan anderen om te vragen NIET te zoenen….

 11. jacky

  Geen jankerds gaaap maar wij leven hier in een vrij land voor het geval jij dat vergeten bent en het is nog steeds niet aan anderen om te vragen NIET te zoenen….

 12. Struyvelaer

  @Bob; Alles wat het merk (datgene de franchisehouder huurt) van AH schaadt valt onder hoofdkantoor.

  Die beveiligers daaro doen wel vaker vaag, en zijn nog onbeschoft ook.

 13. Gerry Jöris

  Wat een stomme zet van die bewaker en wat een onzin om je te verschuilen achter een groep mensen die daar aanstoot aan ZOUDEN KUNNEN nemen.

 14. Luukupuuk

  Ik neem aanstoot aan mensen die aanstoot nemen aan zoenende mensen.

 15. Geenstijl

  Laten wij er vanuit gaan dat dit allemaal op een misverstand berust en er geen opzet in het spel is om de meiden te kwetsen of te discrimineren.
  Maar ik zou wel een hartig woordje spreken met de beveiligings beambte in kwestie en natuurlijk mijn team leidster.
  Maar laten wij dit niet te groot maken.

 16. Geenstijl

  Ik zou wel het beveiligingsbedrijf op scherp zetten doormiddel van een aangetekende brief met eventuele beëindiging contract.

 17. Ottotto

  @geenstijl: waarom zouden we (waarom praat je over “we” en spreek je niet voor jezelf) er van uit moeten gaan dat er sprake is van een misverstand..? Waar blijkt dat uit? Geen opzet (tot wat?) in het spel?
  En waarom moeten we dit niet te groot maken?
  Leg aub uit

 18. Geenstijl

  @Ottotto, mijn beste, we bedoel ik mee, mensen zoals ik die opkomen voor tolerantie van Homo& Lesbo, dus ga nou niet zitten zeiken tegen mij eikel.
  Of ben jij ook zo’n rel nicht die gelijk iets ziet om over te rellen, ik weet zeker dat de reacties en verontwaardiging dit filiaal behoorlijk op stelten heeft gezet, dus ja laten wij het niet te groot maken.
  Er is nu duidelijk een statement gemaakt, doormiddel van de vele reacties.

 19. Ongelooflijk

  Negerzoenen werden ook op dergelijke wijze plots verbannen, is het geen familie van Poetin die beveiligingen beambte…….die stage loopt in Europa?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).