Lachgasgebruiker die doorrijdt na aanrijding opgepakt na politieachtervolging door Utrecht Lachgasgebruiker die doorrijdt na aanrijding opgepakt na politieachtervolging door Utrecht

Lachgasgebruiker die doorrijdt na aanrijding opgepakt na politieachtervolging door Utrecht

Lachgasgebruiker die doorrijdt na aanrijding opgepakt na politieachtervolging door Utrecht
Foto: Instagram Politie Utrecht Centrum
Een 23-jarige man uit Utrecht is in de nacht van zondag op maandag terwijl hij lachgas gebruikte doorgereden nadat hij betrokken was bij een aanrijding. De man crashte na een politieachtervolging met zijn auto op de Brennerbaan in Utrecht.

Een 23-jarige man uit Utrecht is in de nacht van zondag op maandag terwijl hij lachgas gebruikte doorgereden nadat hij betrokken was bij een aanrijding. De man crashte na een politieachtervolging met zijn auto op de Brennerbaan in Utrecht.

De politie kreeg in de nacht van zondag op maandag een melding van een aanrijding. Een bestuurder die betrokken was na de aanrijding was doorgereden terwijl hij lachgas gebruikte, schrijft de politie Utrecht op Instagram.

De politie kwam de man op het spoor en trof zijn auto aan in Hoograven, maar de bestuurder sloeg op de vlucht toen hij de politie zag. Agenten zetten de achtervolging in door de wijken Hoograven en Lunetten. Het voertuig crashte uiteindelijk op de Brennerbaan in Utrecht.

De 23-jarige man is na de crash aangehouden op verdenking van meerdere verkeersmisdrijven. Na zijn aanhouding bleek dat de man ook onder invloed was van drugs. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd. Met het slachtoffer van de aanrijding gaat het volgens de politie ‘naar omstandigheden goed’.

12 Reacties

Reageren
 1. Cees

  Wat een hoogbegaafde kerel!

 2. Utregter

  Ik hoop dat de politie eventuele schade aan bomen of andere gemeetelijke eigendommen meldt aan de Gemeente, die kan de schade op deze parel van de maatschappij verhalen anders draaien de inwoners van Utrecht (gemeentelijke belastingbetalers) er weer voor op.

 3. Rose

  Wie het laatst lacht, lacht het best.

 4. Wies

  Ten minste 25 jaar geen rijbewijs lijkt me een mooie, passende straf. Gewoon fietsen tot je geen kleuter meer bent die aan ballonnetje lurkt.

 5. Arnold

  Nooit meer een rijbewijs. Simpel.

 6. Lombokker

  Fijn dat de politie deze idioot heeft gepakt, ik hoop dat de rest van de justitiële keten nu ook eens een keer goed doorpakt.

 7. LOESJE P.

  Dit was dus duidelijk geen “laughing matter”!
  Niet voor het slachtoffer, niet voor weggebruikers in het algemeen!

 8. JdV

  Positief nieuws. En het is dit keer geen Polo, das ook wel eens leuk voor de afwisseling.

 9. Geenstijl@Utrecht

  Aaaa dit is toch juist waar de linkse kiezer voor gaat,drugsgebruikers achter het stuur,het is alleen zo jammer dat er vaak verkeerde slachtoffers vallen.

 10. Blaag

  @ Geenstijl

  Watdafok hebben linkse kiezers met drugs achter het stuur te maken?

  Kap nu toch eens met die walgelijke verspreiding van desinformatie voor de met name zeer-rechtse-politieke agenda. In 1 woord walgelijk wat jij en je soortgenoten op dagelijkse basis op DUIC en andere media aan het doen zijn. Kennelijk kan je geen dialoog voeren op echt inhoudelijke argumenten, dus wordt er maar wat verzonnen. Walgelijk.

 11. Geenstijl@Utrecht

  Beste Blaag,
  Dit land gaat steeds meer achteruit met zijn inwoners, maar ach jij bent natuurlijk van het wegkijken en bagatelliseren, iets wat linkse kiezers graag doen.

  M.v.g.

 12. Geenstijl@Utrecht

  Beste Blaagbalk,

  FYI ik ben niet links of rechts maar wel realistisch.

  Nu jij nog.

  M.v.g.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).