Lagere drankprijzen en goedkopere broodjes; FC Utrecht past catering aan na kritiek van supporters Lagere drankprijzen en goedkopere broodjes; FC Utrecht past catering aan na kritiek van supporters

Lagere drankprijzen en goedkopere broodjes; FC Utrecht past catering aan na kritiek van supporters

Lagere drankprijzen en goedkopere broodjes; FC Utrecht past catering aan na kritiek van supporters
Archieffoto Galgenwaard
FC Utrecht gaat het assortiment en de prijzen van eten en drinken in het stadion aanpassen. Er kwam veel kritiek op de verhoogde prijzen en het aanbod in de Galgenwaard en daar wordt nu dus naar geluisterd. De nieuwe prijzen gaan in vanaf zondag 9 oktober, als FC Utrecht in de Galgenwaard tegen AZ speelt.

FC Utrecht gaat het assortiment en de prijzen van eten en drinken in het stadion aanpassen. Er kwam veel kritiek op de verhoogde prijzen en het aanbod in de Galgenwaard en daar wordt nu dus naar geluisterd. De nieuwe prijzen gaan in vanaf zondag 9 oktober, als FC Utrecht in de Galgenwaard tegen AZ speelt.

De club maakte eerder al bekend dat de catering in het stadion zou worden aangepast, maar toen was nog niet duidelijk wat die aanpassingen precies zouden inhouden. Nu is duidelijk dat de prijs van een biertje in de Galgenwaard met 30 eurocent omlaaggaat. Het aanpassen van de grootte van de biertjes kan volgens FC Utrecht niet, omdat er zogenoemde ‘raptaps’ worden gebruikt. Die staan afgesteld op een bepaalde hoeveelheid en tappen meerdere biertjes in één keer.

Assortiment

Frisdrank wordt 20 cent goedkoper en ook de prijzen van de verschillende broodjes worden lager. FC Utrecht breidt tot slot het assortiment uit. In het stadion is vanaf nu ook een kidsbox te koop, met daarin een drankje, een zakje chips en een hotdog.

“Vanuit de overtuiging dat wedstrijden van FC Utrecht voor alle bezoekers ervan een voetbalfeest moeten zijn én voor iedereen toegankelijk moeten zijn, heeft FC Utrecht naar aanleiding van de feedback van supporters de wijzigingen in de prijzen en het assortiment van de publiekscatering doorgevoerd”, zegt FC Utrecht. “De stijgende inflatie zorgt weliswaar voor een hogere kostprijs van de aangeboden producten, maar dit verschil neemt FC Utrecht nu samen met publiekscateraar Number 1 op zich.”


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg maken samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode en hebben daarbij jouw hulp nodig! Lees hier meer en bestel alvast een boek.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. Scherpschutter

  Geeft u het enorme surplus dat zal ontstaan op uw bankrekening na deze gigantische prijsverlagingen niet allemaal in 1 keer tegelijk weer uit, dames en heren, zou mijn advies luiden ten aanzien van uw nieuw gevonden rijkdom.

  Deze ondernemer heeft de boodschap van zijn klanten niet helemaal begrepen en zal daarvoor een forse prijs betalen. De markt is even goudeerlijk als ze genadeloos is.

 2. peter R.

  Een kidsbox met chips en een hotdog, een geweldige voedingsbodem voor weer een nieuw obesitas-slachtoffer. Gefeliciteerd met deze pyrrhusoverwinning op de gezondheidsmaffia.

 3. W

  Top gedaan Utrecht! 18 wedstrijden x 6 Bier- €0,30= €32,40 bespaard. Als de wedstrijden slecht zijn drink je al gauw meer.. kun je zo op het dubbele uitkomen!

 4. Pee

  De kwaliteit , van wat ze voor hamburger aanzien , is zacht gezegd bedroevend slecht.
  Over de prijs van een bekertje drinken heb ik het dan nog niet eens.

 5. Sjaak

  @W: 6 biertjes per wedstrijd is elk kwartier een biertje..!! Lekker gezond man!?!
  Nog los van de calorieën…
  Je kan beter zelf gaan voetballen

 6. ans grim

  Een paar dubbeltjes minder betalen op een veel te hoge prijs.
  Da’s bepaald géén vette hap!

 7. Vak J

  @ Tip:

  Je bent niets verplicht te kopen ,neem anders zelf wat mee maar zeiken om het zeiken zijn we wel gewend hier op Duic.

  Erg benieuwd wat de te dikke columnist er van vindt….haha…

  P.S. deze tips zijn gratis en voor niets

 8. Willem

  @vak j: huh?! Een reactie op @tip? Welke @tip?

 9. W

  @Sjaak
  We zijn met drie Sjaak! Je oordeelt te snel. Los van het feit dat een echte kerel zo’n klein biertje in 15 minuten wel weg krijgt.
  Verder fiets ik en jij schrijft. Ieder zo zijn ding.

 10. Len

  De markt bestaat niet, enkel hebzucht.

 11. Katja

  Frisdrank goedkoper ? Gooi er juist een euro bovenop.
  En als de club zich maatschappelijk wilt inzetten gooi je juist alle ongezonde troep eruit.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).