Laura weer terug in Utrecht vanuit Qatar | De Utrechtse Internet Courant Laura weer terug in Utrecht vanuit Qatar | De Utrechtse Internet Courant

Laura weer terug in Utrecht vanuit Qatar

Laura weer terug in Utrecht vanuit Qatar
Laura, de Utrechtse vrouw die drie maanden werd vastgehouden in Qatar is terug in Nederland. Ze is vanmorgen met een vlucht van KLM aangekomen op Schiphol.

Laura, de Utrechtse vrouw die drie maanden werd vastgehouden in Qatar is terug in Nederland. Ze is vanmorgen met een vlucht van KLM aangekomen op Schiphol.

Een woordvoerder van Buitenlandse Zaken wil tegenover de NOS verder geen mededelingen doen. “We hadden liever gehad dat dit niet naar buiten was gekomen. Laura moet nu in alle rust en privacy verwerken wat er is gebeurd.”

Laura zat sinds maart vast in Qatar. Nadat ze aangifte deed van een verkrachting, werd ze opgepakt. Afgelopen maandag werd ze veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf en een boete.

7 Reacties

Reageren
 1. Vissers

  Fijn voor haar dat ze weer terug is. Toch ben ik wel benieuwd of het hele verhaal hier verteld is, gelet op de geruchten die op andere sites rondgaan.

  Het verschil tussen verkrachting of een debiteur die in gebreke blijft is namelijk toch wel aanzienlijk.

 2. Jansen

  @ Vissers; ook prostituees kunnen verkracht worden; en daarmee zeg ik niet dat zij dat is.

  Wat mij verbaasd is de hijgerigheid de laatste paar dagen om bovenop deze zaak te zitten door media en reaguurders. Feit is dat niemand weet hoe het zit en er keer op keer, bij iedere plotwending, te snel conclusies getrokken worden. De enige die dit wat aangaan zijn Laura, haar famile, haar “vriendin”, haar werk en BZ.

  Misschien wil ze ooit haar verhaal vertellen, misschien niet.

  Dat dit al als een soort showbizzroddel besproken wordt……sjongejonge, wat zijn we ver afgegeleden in dit land zeg.

 3. Mikel

  @jansen
  Vergeet niet dat die moeder juist alle middelen heeft ingeschakeld. En juist de ambassade heeft afgezeken dat ze te weinig gedaan zouden hebben. Uiteraard was daar niets van waar. En nu ineens piepen dat ze met rust gelaten willen worden als de stront aan de knikker is.
  Dat meisje is weer terug in Nederland en kan gelukkig gelijk weer aan het “werk”.

 4. Jansen

  @ Mikel.

  Het is nog altijd aan Laura zelf of ze met rust gelaten wil worden, of niet soms. Heeft niets met piepen te maken, maar met een recht. Wat een walgelijke opmerking ook: “piepen”..Zoals je zegt, zijzelf heeft er alles aan gedaan om het uit de publiciteit te houden.

  Daarnaast, wie ben jij dan? En wat een walgelijke laatste opmerking, tussen aanhalingstekens, zonder dat je ook maar enige kennis van zaken hebt over wat zich heeft voorgevallen. Ook al heb je gelijk, je weet het niet en niemand weet dat. Jij baseert je slechts op wat vage roddels vanuit de media. Weet je wat ik denk, dat het er in die bovenkamer van jou al niet helemaal lekker aan toe gaat. Dat weet ik ook niet, maar vermoed ik alleen maar. Echter heb ik wat sterker bewijsmateriaal. Ik baseer me op wet ik zie en lees hier en wat uit je eigen vingers komt.

 5. [email protected]

  Als jullie kijken op vlinderscrime.nl kunnen jullie meer zien over deze kwestie, en de site van deze jonge dame.

 6. Vivant Omnes Virgines

  @ Jansen
  Lijkt me nogal logisch dat dit uitgebreid besproken wordt… spreekt nogal tot de verbeelding.
  Natuurlijk kan een prostituee ook verkracht worden. Daar is echter geen sprake van als die man haar achteraf niet wilde betalen. Verkrachting is niet iets wat je kunt afkopen met geld.

 7. [email protected]

  Het is gewoon een raar verhaal achteraf gezien …………..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).