Maaltijdbezorger ernstig gewond na ongeluk op Amsterdamsestraatweg | De Utrechtse Internet Courant Maaltijdbezorger ernstig gewond na ongeluk op Amsterdamsestraatweg | De Utrechtse Internet Courant

Maaltijdbezorger ernstig gewond na ongeluk op Amsterdamsestraatweg

Maaltijdbezorger ernstig gewond na ongeluk op Amsterdamsestraatweg
Een maaltijdbezorger is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat hij is aangereden op de Amsterdamsestraatweg. Het ongeluk was iets voor 21.00 uur. De 15-jarige bezorger is naar het ziekenhuis gebracht.

Een maaltijdbezorger is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat hij is aangereden op de Amsterdamsestraatweg. Het ongeluk was iets voor 21.00 uur. De 15-jarige bezorger is naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen.

De jongen is waarschijnlijk tussen twee geparkeerde auto’s de weg overgestoken en zou daarbij een auto die aan kwam rijden niet hebben gezien. De automobilist kon niet meer remmen. De jongen zou zijn geschept.

In een eerdere versie van dit bericht stond dat het slachtoffer 16 jaar was, maar hij blijkt 15 jaar oud te zijn. 

10 Reacties

Reageren
 1. katja

  Niet om lullig te doen, maar daar kon je echt op wachten.
  De scooteraars rijden onbesuisd, net als de automobilisten.

 2. Janny

  @katja Niet om lullig te doen, maar het ging om een maaltijdbezorger op een fiets.

 3. Pt

  Ook die maaltijdbezorgers op de fiets, gaan kriskras door t verkeer met alle lak aan de regels.. Niet zo gek dat er ongelukken gebeuren.. Overigens rijden en genoeg mensen met een snelheid van heb ik jou daar over de amsstweg.

 4. Ihsan

  Diep triest natuurlijk. Ik heb herhaaldelijk de minderjarige maaltijdbezorgers van BurgerMe gevraagd waarom zij spookfietsen en op willekeurige plekken de weg oversteken. Krijgen zij daar extra voor betaald? Nee, zeggen zij dan. Waarom zou je dan je leven op het spel zetten? Ze weten toch zeker wel dat automobilisten op de Straatweg lak hebben aan de maximum snelheid? De eigenaren van dit soort tenten mogen ook wel wat meer verantwoordelijkheid nemen voor hun personeel.

 5. Cas

  @ katja, Dus als iemand zomaar vanuit een onoverzichtelijke hoek de weg op stapt en wordt aangereden, heb jij nooit het idee dat het weleens een domme beslissing van de voetganger / fietser was…

 6. Y

  Weet je als de consument nou niet alles zo goedkoop mogelijk wil hebben en alles zo snel mogelijk, dan hadden deze jonge bezorgers ook niet zo hoeven te haasten!
  Diep triest hoop dat deze bezorger er weer boven op komt!
  Sterkte!

 7. Nlz

  @ Katja
  Ik kan met nul ongelukken door mijn schuld in 15 jaar actief (en vrijwel dagelijks, in ieder geval op werkdagen) autorijden zeggen dat het vooral de fietsers en voetgangers zijn waarvoor ik regelmatig op onverwachtse momenten het anker uit moet gooien.
  Zo heb ik een keer op een doorgaande weg een fietser tegen de zijkant van mijn auto gehad. Ik reed op het deel voor de auto’s, hij op de zogeheten “Fiets-suggestiestrook” en besloot om terwijl ik al naast hem reed zonder op of om te kijken of een hand uit te steken linksaf te slaan. Tja, daar zat ik op dat moment in de weg, maar mooi dat ik de schade aan mijn auto zelf kon betalen vanwege de “beschermde positie” van fietsers in het verkeer.

 8. bee

  ze moeten de status “beschermd”van de fietser afhalen .
  ook al sta je met de auto stil en er klapt een fietser bovenop je dan ben je als automobilist nog fout ook.
  leuk voor als je een no cleam opgebouwd hebt .

 9. Dee

  Deze jongen was 15 en had helemaal niet mogen werken na 19:00 uur ‘s avonds. Als 15-jarige mag je maximaal 2 uur werken op een schooldag. Ik vermoed dat hij al wel 2 uur gewerkt had.
  Een 15-jarige moet op woensdagavond om 21:00
  thuis op de bank hangen of op zijn kamer zitten.

  Hij had daar nooit moeten fietsen.

 10. Remco

  Hebben jullie niets beter te doen dan je mening te geven over de beschermde status van fietsers en al die bla bla. Er is iemand overleden. Een jongen van vijftien. Ga lekker thuis praten over je schade aan je auto.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).