Man (44) gewond na steekincident in woning aan Zwanenvechtlaan in Utrecht Man (44) gewond na steekincident in woning aan Zwanenvechtlaan in Utrecht

Man (44) gewond na steekincident in woning aan Zwanenvechtlaan in Utrecht

Man (44) gewond na steekincident in woning aan Zwanenvechtlaan in Utrecht
Een 44-jarige man is zondagochtend neergestoken aan de Zwanenvechtlaan in Utrecht. De politie heeft nog niemand aangehouden en is momenteel op zoek naar de verdachte.

Een 44-jarige man is zondagochtend neergestoken aan de Zwanenvechtlaan in Utrecht. De politie heeft nog niemand aangehouden en is momenteel op zoek naar de verdachte.

Het incident vond plaats rond 10.30 uur in een woning aan de Zwanenvechtlaan in de Utrechtse schaakbuurt. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Wat de toestand is van de 44-jarige man is niet bekend.

De politie is na de steekpartij direct een onderzoek gestart. Daarbij wordt ook nog gezocht naar de verdachte. Het zou gaan om een man met een mogelijk lichtgetinte huidskleur. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas, zwarte broek en witte gympen.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord worden opgeroepen zich te melden.


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg hebben samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode gemaakt en dat is nu te bestellen in de DUIC shop! Bestel hier een exemplaar in de voorverkoop.

3 Reacties

Reageren
  1. W.

    Gaat lekker met het buurtje: De vuurwerkbommen vliegen je om de oren, van de week nog overdag op het schoolplein terwijl daar gewoon kleine kinderen aan het spelen waren. Straatracen om de wijk heen. En winkelcentrum Rokade verandert vooral op zaterdagavond in een ongure plek met opgefokte types met scootertjes die constant aan lachgas zitten te lurken en bezoekers van de supermarkt nafluiten en intimideren. Dat dit nu gebeurt verbaast me helaas weinig, behalve het tijdstip dan.

  2. AA

    @ W. Tja we hebben dan ook geen politiek bestuur die de problemen durft te benoemen. Zij zijn liever bezig met straatnamen. Totdat een keer de vlam in de pan slaat, dan zijn ze er als de kippen bij om te klagen over discriminatie en ongelijke kansen. Ieder land krijgt het bestuur dat die verdient en in ons geval is dat wanbestuur en u mag betalen voor de pensioenen van deze mensen!

  3. Wilma

    Van daar dat wij ook weg willen. Word seeds erger

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).