Man aangevallen door twee honden in Utrechtse wijk Lunetten; politie zoekt eigenaar viervoeters Man aangevallen door twee honden in Utrechtse wijk Lunetten; politie zoekt eigenaar viervoeters

Man aangevallen door twee honden in Utrechtse wijk Lunetten; politie zoekt eigenaar viervoeters

Man aangevallen door twee honden in Utrechtse wijk Lunetten; politie zoekt eigenaar viervoeters
Stockfoto
Een man is zondagochtend in de Utrechtse wijk Lunetten aangevallen door twee honden. De politie is nu op zoek naar de eigenaar van deze agressieve viervoeters.

Een man is zondagochtend in de Utrechtse wijk Lunetten aangevallen door twee honden. De politie is nu op zoek naar de eigenaar van deze agressieve viervoeters.

Het incident vond volgens de politie plaats in de ‘vroege morgen’ van zaterdag op zondag. Een man werd op de Karpaten in Lunetten aangevallen door een grijze hond en een zwarte pitbull. Het slachtoffer werd gebeten in zijn voeten, benen, arm en in het gezicht.

“De eigenaar zou een donkergetinte man zijn met een kaal hoofd”, schrijft de politie op sociale media. “Wij zijn opzoek naar deze vermoedelijke eigenaar van de honden.”

15 Reacties

Reageren
 1. Utrechtse Jantje

  Het lijkt mij , voor Buurtbewoners niet zo onduidelijk om de Politie even te tippen , wie die kale getinte man met twee grote honden moet zijn …. Voor ieders veiligheid ,, gewoon doen ,, mensen in Lunetten ….Hoe eerder hoe beter !

 2. RABE

  Ja Jantje, zo eenvoudig is het. Het kan anoniem voor als je bang bent voor de eigenaar.

 3. Pieter

  Doen….!! Tip politie buurtbewoners deze eigenaar moet ter verantwoording worden geroepen ! de pittbull teelt hadnooit vrijgegeven moeten worden,het blijven agressieve vechthonden,hoe hard er ook geroepen wordt mijn hond doet dit niet hij is erg lief….me hoela !

 4. Realist

  Weer een punt om de hondenbelasting flink omhoog te schroeven. Gevaarlijke beesten, die horen niet thuis in stedelijk gebied.

 5. JdV

  @realist: want als een paar slechte exemplaren het voor de rest verpesten moeten de goeden onder de kwaden lijden toch?
  Prima, doen we dat voortaan niet alleen met honden maar ook met mensen. De realistische methode gaan we dat noemen.

 6. lezer

  Wat bezielt mensen om bijtgrage honden te hebben? Wat voor een tekort in hun ego willen zij ermee te compenseren? Waar je ook loopt of wandelt, al dan niet met kleine kinderen kun je die honden onverwacht tegenkomen, niet zelden nog loslopend ook. Verschrikkelijk. Ik hoop dat het voor het slachtoffer nog enigszins goed komt met zijn verwondingen.

 7. Scherpschutter

  @Pieter 24/5/2022 – 14:26

  Stel je toch niet zo aan…Dat bange gedoe om niets. Niets mis met pitbulls! Nul komma nul problemen met 99,9999% van alle pitbulls. Bij het ene extreem uitzonderlijke exemplaar op tienduizenden dat wel 1x in zijn leven voor problemen zorgt is ook nog eens in 99% van de gevallen de hond niet het probleem, maar de eigenaar…

  De irrationele angst regeert weer eens in de commentpanelen.

 8. Realist

  @Jvd. Mensen moeten goed nadenken voordat ze een hond nemen en dat zou met een financiële prikkel gestimuleerd kunnen worden. Ik ben er op tegen dat we ‘die paar slechte exemplaren’ zomaar voor lief moeten nemen, dat is veel te makkelijk.

 9. Riiiko

  @Scherpschutter

  Maar de keren dat het mis gaat, gaat het ook goed mis.

  En voor het slachtoffer maakt het niet uit of de oorzaak bij de eigenaar of bij de hondenras ligt: de pitbull heeft gebeten.

  Een beet van een Chihuahua of Kooikerhondje is minder erg dan van pitbullachtigen.

 10. Saskia

  Bla bla bla wat een kortzichtige reactie’s
  Onbekend is onbemind
  Niet alle honden die de naam pitbull dragen voldoen aan dit plaatje
  Andere rassen kunnen ook bijten en gevaarlijk zijn denk toch eens na
  En wees verantwoordelijk voor je hond dat geld voor ALLE rassen

 11. JdV

  @Realist Ik deel zowaar uw mening met 1 kleine wijziging. Om veel grotere problemen in onze maatschappij op te lossen vervang ik het woord hond in uw epistel in het woord kinderen. Dan los je pas echt problemen op.

 12. Scherpschutter

  @Riiiko

  “Maar de keren dat het mis gaat, gaat het ook goed mis.”

  Ja. Dat geldt ook voor van keukentrapjes vallen.

  Durf een beetje te leven zeg. De kans is groter dat je tonnen in een loterij wint in je leven dan je gebeten wordt door een pitbull.

 13. Sas

  Door te surveilleren in het gebied kan de politie de eigenaar ook zelf tegen komen. Weinig mensen met 2 honden die aan deze omschrijving voldoen. En meestal worden honden een paar keer per dag uitgelaten…

 14. Thuisblijver

  En even navraag doen bij de toupettenwinkel.

 15. Richard

  Waar ik wel benieuwd naar ben er wordt wel even vermeld “ een zwarte Pitbull “ maar wat voor ras was de grijze hond dan? Dat zal vast geen pitbull zijn, want dan had er gelijk gestaan “ man aangevallen door 2 pitbulls “

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).