Man bewusteloos geslagen in Terwijde Man bewusteloos geslagen in Terwijde

Man bewusteloos geslagen in Terwijde

Man bewusteloos geslagen in Terwijde
In de Utrechtse wijk Terwijde is zondagmiddag een man bewusteloos geslagen nadat hij een hardloopster te hulp schoot. De politie zoekt getuigen.

In de Utrechtse wijk Terwijde is zondagmiddag een man bewusteloos geslagen nadat hij een hardloopster te hulp schoot. De politie zoekt getuigen.

De man kreeg het aan de stok met vier jongens op het Glenn Millerpad. Het slachtoffer zou het hebben opgenomen voor een hardloopster en werd toen zelf het doelwit van de jongens. De jongens gingen er na de mishandeling vandoor. De politie zoekt getuigen.

10 Reacties

Reageren
 1. Is

  En dan gek opkijken als mensen zich steeds vaker onveilig voelen. Ook het signalement is weer treurig om te zien en slecht voor het imago van niet westerse allochtonen. Zouden deze jongens zelf inzien dat ze door hun gedrag discriminatie en uitsluiting in de hand werken?

 2. Lombokker

  Opkomen voor iemand die wordt lastiggevallen kan je tegenwoordig maar beter uit je hoofd laten. Maar dat wisten sommige mensen al lang.
  Andere mensen maken zichzelf liever wijs dat dit een ‘incidentje’ is.

 3. Utrechter

  Vrees dat de daders “niet gevonden” gaan worden. Net zoals in Hoograven waarbij een uitwisselingsstudent blijvend blind aan een oog is nadat hij in elkaar is geslagen.

 4. Esrin W.

  Hierop zijn een paar mooie oud Neederlandsche gezegden van toepassing: “wat je zaait zal je ook een keer moeten oogsten” en “wie niet horen wil….” Het Engels kent ook een mooie: “… time will tell…” dus: over een jaar of tien nog maar een keer kijken hoe het ervoor staat.

 5. Joost

  @Is, helemaal mee eens.

  Ik denk dat ze al zover zijn dat ze al in het stadium zitten dat ze zich uitgesloten voelen, niks te verliezen hebben en het gevoel hebben dat de hele wereld tegen hun is.
  Tegenwoordig durf je niemand meer te corrigeren, want de kans dat je een mep op je bek krijgt is groot. Dus dan denk je, laat maar.
  Zover zijn we al gezonken.

 6. Robertjc

  Het leven is vol verrassingen. Nu en dan alleen even niet.

 7. Koel Hoofd

  Waar gaat het heen in dit land en deze stad in het bijzonder?

 8. Pee

  @Robertjc

  Vaak is rond beter en soms vierkant.

 9. wollie

  Ook in Terwijde wil je niet bewusteloos gevonden worden ☹️

 10. Bernhard

  Tja… Door de woke cultuur die Nederland in z’n greep neemt gaat het alleen maar moeilijker worden om maatschappelijke problemen te benoemen en dus op te lossen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).