Man die dodelijk ongeluk veroorzaakte op Cartesiusweg crasht weer | De Utrechtse Internet Courant Man die dodelijk ongeluk veroorzaakte op Cartesiusweg crasht weer | De Utrechtse Internet Courant

Man die dodelijk ongeluk veroorzaakte op Cartesiusweg crasht weer

Man die dodelijk ongeluk veroorzaakte op Cartesiusweg crasht weer
De automobilist die in 2011 een dodelijk ongeluk veroorzaakte op de Cartesiusweg is opnieuw betrokken geraakt bij een ernstige aanrijding afgelopen zondag, dit keer in Maarssen.

De automobilist die in 2011 een dodelijk ongeluk veroorzaakte op de Cartesiusweg is opnieuw betrokken geraakt bij een ernstige aanrijding afgelopen zondag, dit keer in Maarssen.

Het AD/UN schreef gisteren dat verdachte Mohamed Ben J. nog geen auto mocht besturen. Hij had vanwege het ongeluk in 2011 nog een volledige rijontzegging van meerdere jaren, nadat hij lange tijd achter de tralies heeft gezeten vanwege het ongeluk.

De 27-jarige Ben J. reed zondag in een nieuwe auto over de Safariweg in Maarssen en vloog uit de bocht. Hij kwam op de andere weghelft terecht en ramde daar een tegenligger. Ben J. is aangehouden.

Cartesiusweg

In 2011 reed Ben J. met hoge snelheid over de Cartesiusweg in Utrecht. Daarbij veroorzaakte hij een ongeluk waarbij Utrechter Maarten Naafs het leven liet. Een andere man raakte door de botsing zwaargewond. Er werd van uitgegaan dat hij meedeed aan een straatrace, maar daar is nooit bewijs voor gevonden omdat hij niet is getraceerd. Hij zou voor dit fatale ongeluk al vaker bij verkeersongelukken betrokken zijn geweest.

7 Reacties

Reageren
 1. Erik Zalm

  Boefje

 2. Gutsy

  Nóg een ontzegging lijkt me niet misplaatst.

 3. R

  Hoe is de bestuurder van de door Ben J. aangereden auto er aan toe?

 4. Berend

  Had allang een levenslange rijontzegging moeten krijgen. Niet elke malloot hoeft een rijbewijs te hebben.

 5. Jeroen

  Tsja, levenslange rijontzegging of niet. Hij had NU een rijontzegging dus hij mocht sowieso niet in een auto zitten. Poging tot doodslag ten laste leggen en opsluiten deze aso.

 6. Mimi

  Tja… hoorde gister nog op de radio dat de pakkans bij rijden ondanks rijontzegging nihil is. Levenslang opsluiten lijkt me in dit geval effectiever, maar waarschijnlijk eveneens onhaalbaar

 7. Toine Goossens

  Heeft Ben J. ook een taakstraf gekregen? Ik weet het niet, maar hij die wel verdiend.

  Een taakstraf van 240 uur in te vullen door verplicht voorlichting te geven over ´Hoe het is´ om iemand dood te rijden. Ben J als gastdocent op scholen waarvan de leerlingen een bovenmatig risico lopen om ook bij verkeersongevallen betrokken te raken.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).