Man en vrouw mishandeld door groep jongeren in centrum van Utrecht Man en vrouw mishandeld door groep jongeren in centrum van Utrecht

Man en vrouw mishandeld door groep jongeren in centrum van Utrecht

Man en vrouw mishandeld door groep jongeren in centrum van Utrecht
Bron: Instagramaccount Politie Utrecht Centrum
Een man en een vrouw zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld door een groep jongeren in het centrum van Utrecht. Omdat de politie op dat moment met groten getale in de buurt was kon snel worden ingegrepen.

Een man en een vrouw zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld door een groep jongeren in het centrum van Utrecht. Omdat de politie op dat moment met groten getale in de buurt was kon snel worden ingegrepen.

Het conflict ontstond op de Smakkelaarskade nabij het Vredenburgviaduct. Medewerkers van cameratoezicht zagen dat de ruzie snel ontaarde in een vechtpartij waarbij de man en de vrouw hevig zouden zijn mishandeld door een groep van negen jongeren.

De politie werd gealarmeerd en omdat zij met meerdere eenheden in de buurt waren, waren zij snel ter plaatse. Alle jongeren van de groep konden dan ook worden aangehouden.

De man en de vrouw zijn ter plekke nog nagekeken door ambulancepersoneel. Ook hebben zij aangifte gedaan. “De jongeren zullen allemaal gehoord gaan worden door de recherche en mogen zich daarna verantwoorden bij de rechter”, aldus de politie.

17 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Met zijn negenen nog wel, stelletje lafbekken. Wel fijn dat ze allemaal zijn aangehouden, waarmee het nut van cameratoezicht maar weer is aangetoond.
  En zonder het snelle ingrijpen van de politie waren de slachtoffers er waarschijnlijk een stuk slechter van af gekomen.

 2. Pien

  Ik hoop niet dat dit een reactie is op de nieuwe Corona maatregelen, want dan houd ik mijn hart vast. De lontjes lijken steeds korter te worden. Ik wens BOA’s en politie veel sterkte en wijsheid.

 3. Hetty

  Korter wordende lontjes en dan ook nog een vuurwerkverbod….een explosief mengsel, zoals we in Rotterdam al hebben kunnen zien.
  Ik hoop, dat de mishandelaars zware gevangenisstraffen krijgen.

 4. Tjonge

  Ja met zijn negenen, hoe laf ook weer.

 5. Jan

  Ouderloze kinderen, dus wezen.
  Of . . . . ze zijn door kinderen opgevoed

 6. JdV

  Je zou hopen dat dit soort sukkels een keer een echtpaar met een achtergrond in krav maga tegen het lijf lopen. Waarna ze met zijn allen enkele maanden revalidatie in de Hoogstraat tegemoet kunnen zien en vloeibaar voedsel voorlopig de standaard wordt.

 7. Harm

  Is het ook niet omdat dankzij online dating en het verlies van monogamie dat we steeds meer bendes gaan zien? De hoeveelheid maagdelijke jongemannen stijgt gevaarlijk, omdat de vrouwen liever een succesvolle man delen?

 8. Pee

  We kunnen wel blijven vragen om zwaarder te straffen maar dat gebeurt toch niet.

 9. Esrin W.

  Er loopt sowieso de laatste tijd een hoop troep rond na 17.00 ‘s middags in de stad. Waar komt dit volk vandaan?

 10. Geenstijl@Utrecht 🤔

  Die staan over drie dagen buiten,met een dagvaarding voor ooit een keer naar de rechtbank.

 11. Koel Hoofd

  @JdV
  Dat zou hilarisch zijn, en,… daarom is krav maga ooit ook uitgevonden, door ongewapende mensen ter zelfverdediging tegen dergelijke roedels tuig.

 12. Joey

  Ik heb dit volgens mij zien gebeuren vlak van te voren. Maar dacht dat de woordenwisseling klaar was eigenlijk.
  Als ik het goed begreep maakten die jongeren uit een bepaalde andere cultuur een opmerking tegen dat meisje die wat terug zei, kwam een woordenwisseling en het vriendje et moest opnemen voor zijn vriendin.
  Volgens mij was het toen klaar, maar blijkbaar dacht het groepje er anders over

 13. @K.

  De laatste tijd hoor je alleen de schuld van C…. daar word het op gegooid.
  Deze jongeren hebben geen opvoeding gekregen (maakt niet uit wat voor afkomst ze hebben) om met 9 personen op 2 personen te springen.

 14. buurtbewoner

  @Joey
  wat je hebt gezien en gehoord kan wellicht iets betekenen voor de bewijslast tegen die fijne jongeren uit die bepaalde cultuur

  @Koel hoofd
  zelfs Rico verhoeven is kansloos tegen negen tegelijk

 15. Jasper

  Ik geef toe, het is makkelijk om te oordelen vanaf het internet, maar als een groepje geteisem dingen naar je gaat roepen en je gaat provoceren kun je er beter niet op in gaan en door blijven lopen. In hun hoofd ligt het namelijk altijd aan de ander en als je een grote bek terug hebt dan vinden zij in hun kromme logica dat je het verdiend om mishandelt te worden.

 16. buurtbewoner

  @Jasper
  de types in dit geval zijn bovengemiddeld vaak nogal respectloos naar met name vrouwen toe, verwensingen enz, het vergt een hoop zelfbeheersing om ernaast te lopen als man/vriend/broer/zoon en daar niet op te reageren, of je ongenoegen laten blijken, en uitgerekend dat is precies waar zij op uit zijn, een reactie, het is hyenagedrag in een groep

 17. Scherpschutter

  @Jasper

  Sowieso. Het is een weinig populair feit, maar 15% van de bevolking is nu eenmaal zwakzinnig met een IQ van onder de 85. Bij benadering het IQ van een chimpansee…

  Op straat tref je echt niet de nieuwe generatie raketgeleerden, hersenchirurgen of nucleaire fysici of advocaten die met zijn negenen nutteloos rondhangen of balonnen leegsnuiven, noch zijn dit degenen die je proberen te provoceren.

  Woorden zijn maar woorden. Lekker laten gaan.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).