Man maand dood in woning Overvecht | De Utrechtse Internet Courant Man maand dood in woning Overvecht | De Utrechtse Internet Courant

Man maand dood in woning Overvecht

Man maand dood in woning Overvecht
Een bejaarde man is vorige week dood aangetroffen in zijn woning in Overvecht. Onderzoek wijst uit dat hij al een maand dood in zijn huis lag.

Een bejaarde man is vorige week dood aangetroffen in zijn woning in Overvecht. Onderzoek wijst uit dat hij al een maand dood in zijn huis lag.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag. Zijn enige dochter trof hem aan. Ze woont in Duitsland en is derhalve niet vaak bij haar vader en toen ze vorige week besloot hem weer eens op te zoeken trof ze haar vader aan.

De PvdA wil de zaak aan de orde stellen in een commissievergadering volgende week. De fractie wil weten hoe het kan dat buurtteams niet doorhadden dat de man al wekenlang niet meer de deur uitkwam.

4 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht

  Heel erg triest voor deze man, zelfs in de Marokkaanse gemeenschap zie je nu dat dit soort ouderen toch heel erg alleen zijn en doodgaan zonder dat de buurt dit opmerkt.

 2. Frank

  Laten we niet doen alsof dit gebruikelijk is. Het gebeurt eens in de zoveel tijd. En elke keer is iedereen er als de kippen bij om te roepen wat er precies had moeten gebeuren. Toe nou zeg, we zijn met 17 miljoen mensen. Er gebeurt wel eens iets.
  Het is allemaal heel triest, maar omdat het triest is is het nog niet perse te voorkomen.

 3. harry

  @geen stijl: Waar haal jij de info vandaan dat het om een Marokkaanse man gaat?

 4. Geenstijl@Utrecht

  @harry 2/6/2016 – 14:16,
  Dit stond vermeld in het artikel geschreven door Yelle Tielman in het AD/UN, vandaar ook dat Bouchra reageerde als Marokaanse landgenote op de man zijn dood.
  @Frank 2/6/2016 – 12:15,
  Nee Frank het is niet gebruikelijk, maar ook niet helemaal normaal zou ik willen zeggen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).