Man overleden door beknelling in fietsenhok aan Willem Schuylenburglaan | De Utrechtse Internet Courant Man overleden door beknelling in fietsenhok aan Willem Schuylenburglaan | De Utrechtse Internet Courant

Man overleden door beknelling in fietsenhok aan Willem Schuylenburglaan

Man overleden door beknelling in fietsenhok aan Willem Schuylenburglaan
De flats aan de Willem Schuylenburglaan in Utrecht.
Op de Willem Schuylenburglaan is vannacht een 34-jarige Utrechter overleden, nadat hij klem kwam te zitten tussen het hek en het dak van een fietsenstalling.

Op de Willem Schuylenburglaan is vannacht een 34-jarige Utrechter overleden, nadat hij klem kwam te zitten tussen het hek en het dak van een fietsenstalling.

Een bewoner van een nabijgelegen flat hoorde rond 03.00 uur hulpgeroep. De politie die vervolgens ter plaatse kwam, trof de man in een benarde positie aan. Omdat het de politie niet lukte de man te bevrijden, werden de brandweer en de ambulancedienst opgeroepen. Ook de brandweer slaagde er na diverse pogingen niet in het slachtoffer los te krijgen.

Intussen voelde het ambulancepersoneel geen hartslag meer. Nadat de brandweer het hek alsnog los kreeg, constateerde het ambulancepersoneel dat het slachtoffer was overleden. De schouwarts heeft vastgesteld dat de man kwam te overlijden aan de gevolgen van een beknelling. De nabestaanden zijn inmiddels geïnformeerd.

Het is niet duidelijk wat de man daar deed. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf. Het fietsenhok hoort bij een van de studentenflats aan de Willem Schuylenburglaan.

4 Reacties

Reageren
 1. Peet

  Bizar dat je zo bekneld zal zitten. Of de man een bewoner is van één van de gebouwen of niet, lijkt mij wel iets zeggen in deze zaak.

 2. Angelique

  Wat een vreselijk bericht. Sterkte gewenst voor de nabestaanden.

 3. Pen15llikker

  Zeer naar dat dit gebeurd. Ik hoop dat enige gebreken verholpen worden zodat dit niet meer gebeurd.

 4. Tio

  Wat benauwd in zo”n benarde positie te zitten terwijl er niemand in de omgeving is die weet waar het hulpgeroep vandaan komt. Zou een mobiele telefoon dan ook uitkomst kunnen bieden als die dat bij zich had of dat er mensen in de nabije omgeving waren die sneller ter plaatse waren want heeft nogal lang moeten wachten om los te komen, en toen dat was gebeurd bleek het helaas al te laat te zijn. .

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).