Man overleden na ongeval Waterlinieweg | De Utrechtse Internet Courant Man overleden na ongeval Waterlinieweg | De Utrechtse Internet Courant

Man overleden na ongeval Waterlinieweg

Man overleden na ongeval Waterlinieweg
Foto: Lucas Benschop
Op de Waterlinieweg is een voetganger overleden na een aanrijding. De politie is op zoek naar een Volkswagen die vermoedelijk bij het ongeval is betrokken.

Op de Waterlinieweg is een voetganger overleden na een aanrijding. De politie is op zoek naar een Volkswagen die vermoedelijk bij het ongeval is betrokken.

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van Fort Lunet III, vermoedelijk rond 07.00 uur. Het slachtoffer is een man en zat niet op een fiets of in een auto.

Hij is vermoedelijk aangereden door een Volkswagen die na het ongeval door is gereden. In een melding op Burgernet staat dat het voertuig vermoedelijk in 2004 is gebouwd en schade heeft aan de voorzijde.

Vanwege het ongeval is een deel van de Waterlinieweg afgesloten voor onderzoek.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Dakhaes

  Waar is de vraag: wat deed die man daar?

 2. Lombokker

  Triest, alweer een verkeersdode in Utrecht.
  Ook triest dat doorrijden na een ongeval kennelijk de norm begint te worden.

 3. waldorff

  bizar ongeluk
  Uit een vorig zaak ,doodrijden van een Iers meisje en doorrijden, op de Utrechtseweg kwam een fopstrafje van 3 maanden. Dader houdt zich een paar dagen schuil, zodat alle alcohol en/of drugs uit je bloed zijn, en dan melden op bureau.

 4. Pierre

  Lastig navragen Dakhaes, wat die man daar deed.

 5. Koel Hoofd

  Ehm, dat is toch echt HEEL duidelijk geen voetpad maar een autoweg, en als voetganger moet je er ook veel moeite doen om er op te komen.
  Dat geeft maar een paar verklaringen waarom die voetganger daar was.
  Pech met het eigen voertuig, geen of leeg mobieltje en dan gaan lopen opzoek naar hulp want de praatpalen zijn verwijderd omdat dit goedkoper was. Of kwestie van de kortste of bekende weg ergens heen kiezen en dan het asfalt kiezen omdat het zo makkelijk loopt. Dat laatste gebeurd zo vaak in Nederland dat ik me wel eens afvraag of de mensheid nog wel goed snik is.

  Ben dus benieuwd wat er hier is gebeurd want dit is wederom een bizar ongeval.

 6. Ray

  Doorrijden na een aanrijding vind ik erger dan een voetganger op de verkeerde weg.

 7. MoLa

  Het was iemand die psychisch niet in orde was. Een paar minuten ervoor schreeuwde hij de buurt hier wakker. Daarna is hij de Waterlinieweg opgelopen. Dit is gewoon een heel naar en triest verhaal. Ook voor degene die hem heeft aangereden. Het zou je maar gebeuren dat iemand ineens voor je auto loopt op een plek waar je geen voetganger verwacht.

 8. Merel

  Het zou heel goed de man kunnen zijn waarvoor ik zaterdagavond de politie belde omdat hij psychotisch door onze buurt rende(jan van Scorelstraat). Als laatste rende hij over de weg de kant van de waterlinieweg op. De politie is gaan zoeken maar of ze hem gevonden hebben weet ik niet.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).