Man wordt het ziekenhuis in geslagen in Utrechtse wijk Overvecht; politie zoekt getuigen Man wordt het ziekenhuis in geslagen in Utrechtse wijk Overvecht; politie zoekt getuigen

Man wordt het ziekenhuis in geslagen in Utrechtse wijk Overvecht; politie zoekt getuigen

Man wordt het ziekenhuis in geslagen in Utrechtse wijk Overvecht; politie zoekt getuigen
Een man werd zaterdagavond in de Utrechtse wijk Overvecht zo hard geslagen dat hij in het ziekenhuis belandde. Ook de vriendin van het slachtoffer werd mishandeld. De politie probeert nu te achterhalen wie de dader is.

Een man werd zaterdagavond in de Utrechtse wijk Overvecht zo hard geslagen dat hij in het ziekenhuis belandde. Ook de vriendin van het slachtoffer werd mishandeld. De politie probeert nu te achterhalen wie de dader is.

De man en zijn vriendin waren zaterdag rond 20.00 uur aan het winkelen op de Euterpedreef in Utrecht. Toen zij naar hun auto liepen passeerden zij een grijze Chevrolet die stilstond op de weg. Om onbekende reden raakten de man en vrouw in conflict met de inzittenden van deze auto.

Toen het koppel bij hun eigen auto aankwam stapte er iemand uit de Chevrolet die uithaalde naar de man. Het slachtoffer viel vervolgens op de grond en was buiten bewustzijn. De vrouw wilde haar vriend helpen, maar werd zelf ook flink toegetakeld. Twee personen uit de grijze auto trokken de agressieve man terug naar binnen en gingen er snel vandoor.

Hersenschudding

Ondertussen was er door een getuige al naar het noodnummer 112 gebeld. De man die knock-out ging werd meegenomen naar het ziekenhuis. Daar bleek hij verschillende verwondingen te hebben opgelopen, waaronder een zware hersenschudding.

De recherche zegt graag in contact te komen met mensen die getuige zijn geweest of beelden van het incident hebben. Op de website van de politie is het signalement van de verdachte te lezen.


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg maken samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode en hebben daarbij jouw hulp nodig! Lees hier meer en bestel alvast een boek.

8 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Waarom is het signalement niet op duic geplaatst? Lichtgetint, jaar of 20, zwarte krullen.

 2. Bernhard

  Blijft een gezellig en levendig buurtje.

 3. Rietje

  Knettergek…
  Beterschap voor de slachtoffers.

 4. Koel Hoofd

  Er lopen echt veel te veel mensen met veel te korte lontjes rond in Nederland.

 5. Bernhard

  Onverstandig van die man om in deze buurt een discussie aan te gaan op straat.

 6. Wies

  Kunt in dit soort wijkjes en met dit soort types het beste ‘ja en amen’ zeggen. Of misschien beter ook geen ‘amen’. Niet in de ogen kijken en weglopen. Heb een keer wat gezegd van iemand die zijn fastfoodverpakking op straat gooide. Nooit meer. En maar wegkijken.

 7. Harm

  Sterkte aan de slachtoffers.
  Ik hoop dat de media in elk geval transparent blijft. Waren de slachtoffers zelf blank? En zeiden ze iets over het maken van afval? Ik zie tegenwoordig steeds meer dat politie, opsporing, nos en opgelicht dit soort casussen uit het nieuws proberen te houden.

  Gelukkig hebben we onze eigen ogen nog, en de realiteit. Maak video’s en plaats ze zelf online. Van station Utrecht tot Overvecht. Het begint bij transparantie en eerlijkheid.

 8. Claire Obscur

  Er was nog een tijd dat Overvecht een nette wijk was met werkenden en de wat beter gesitueerden. Heden ten dage is het verworden tot een vergaarbak en afvoerput van de maatschappij en een onderlaag welke je probleemloos kan wegsnijden. De oplossing is alles platgooien en alles wat er nu gehuisvest is over het hele land verdelen. Waar het woont maakt toch niet uit, niemand heeft een baan dus ook geen woon-werk-verkeer. Vandáág nog beginnen!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).