Masturberende man valt hardloopster lastig | De Utrechtse Internet Courant Masturberende man valt hardloopster lastig | De Utrechtse Internet Courant

Masturberende man valt hardloopster lastig

Masturberende man valt hardloopster lastig
Een 25-jarige vrouw is zondagavond lastiggevallen door een man op de Kapteylaan toen ze aan het hardlopen was. De man was zichzelf aan het bevredigen.

Een 25-jarige vrouw is zondagavond lastiggevallen door een man op de Kapteylaan toen ze aan het hardlopen was. De man was zichzelf aan het bevredigen.

De vrouw uit Utrecht was aan het hardlopen op de Kapteylaan toen er een auto naast haar stopte en de bestuurder vroeg of ze misschien wist waar een pinautomaat stond. De bestuurder hield haar zo even aan de praat en vroeg of ze wat dichterbij wilde komen. Op dat moment zag de vrouw dat de man zichzelf aan het bevredigen was en uit de auto kwam. De vrouw schrok erg en is direct weggerend. De auto reed hierna in hoge snelheid weg richting de Eykmanlaan.

Politie zoekt getuigen
De politie is hard op zoek naar de mannelijke schennispleger. Het gaat om een blanke man van 30 tot 35 jaar oud. Hij was kaal en droeg zwarte kleding. De man sprak goed en accentloos Nederland. Hij reed in een zwarte auto met getinte ramen aan de achterzijde.

Tijdens het incident zag de vrouw een lichtblauwe auto voorbijrijden. Ook zag ze op het moment dat ze wegrende twee personen op de fiets voorbijkomen. De politie wil graag in contact komen met deze personen.

Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

1 Reactie

Reageren
  1. Geenstijl@Utrecht

    Minder, minder, blanke kale rukkende Champions kopjes in Utrecht, wat zal dat mens geschrokken zijn van deze blanke rukker.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).