Meerdere deelnemers bruiloftsstoet bekeurd in Lombok | De Utrechtse Internet Courant Meerdere deelnemers bruiloftsstoet bekeurd in Lombok | De Utrechtse Internet Courant

Meerdere deelnemers bruiloftsstoet bekeurd in Lombok

Meerdere deelnemers bruiloftsstoet bekeurd in Lombok
Meerdere deelnemers van een bruiloftsstoet zijn zaterdag in Lombok door de politie op de bon geslingerd. Dat melden de wijkagenten Dennis Polman en Roland Flokstra via Instagram.

Meerdere deelnemers van een bruiloftsstoet zijn zaterdag in Lombok door de politie op de bon geslingerd. Dat melden de wijkagenten Dennis Polman en Roland Flokstra via Instagram.

Deelnemers van de stoet blokkeerden de weg waardoor overig verkeer werd gehinderd en een rood stoplicht werd genegeerd. “Tevens reed iemand terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Door het opgeven van een valse naam probeerde de bestuurder er nog mee weg te komen”, is te lezen in het bericht.

De politie heeft later nog beelden teruggekeken van de bruiloftsstoet. Op basis hiervan zijn nog een aantal bekeuringen uitgeschreven. “De politie krijgt regelmatig veel klachten over bovenstaande situaties”, schrijven de wijkagenten tot slot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gisteren een drukke dienst gehad. Onder andere met collega’s een aantal deelnemers van een bruiloftstoet staande gehouden in verband met de nodige verkeersovertredingen die door de deelnemers daarvan werden gemaakt. Daarbij werd onder andere de weg geblokkeerd waardoor overige verkeersdeelnemers niet door konden rijden en werd er door rood gereden. Tevens reed iemand terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Door het opgeven van een valse naam probeerde de bestuurder en nog mee weg te komen. Na het terug kijken van de camerabeelden zijn nog de nodige bekeuringen uitgeschreven. De politie krijgt regelmatig veel klachten over bovenstaande situaties. #kanaalstraat #verkeer #gevaarlijkesituaties #Utrecht

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Lombok/Nw Engeland (@wijkagenten_lombok) op

8 Reacties

Reageren
 1. Peter

  Terecht.

 2. Sjaak

  Mooi zo! Is al jaren een doorn in mijn oog. Als je er iets van zegt beginnen ze over discriminatie.

 3. MJPD

  @Sjaak
  Met “ze” bedoelt u deelnemers van een bruiloftsstoet…?

 4. Yoshua

  Dit is echt heel irritant.
  Gebeurde 20 jaar geleden al op de Kanaalstraat, maar toen stopten ze wel voor het rode licht.
  Bleven ze met zijn allen voor het verkeerslicht toeteren en de anderen die de J.P Coen al in waren gereden bleven daar staan toeteren.
  Nooit begrepen waar het voor nodig is, niemand kent die mensen en niemand is uitgenodigd voor de bruiloft in de straten waar ze toeterend mensen lastigvallen.
  Ik woon nu in oost, was alweer vergeten dat er bruiloft-terroristen waren, hier hebben we deze toestanden gelukkig niet.

 5. Lombokker2

  Blij dat ik na jaren weg ben uit die wijk. Naast toeterende bruiloftsstoet ook veel verkeersoverlast (dubbel parkeren, veel te hard rijden, luide uitlaten tot diep in de nacht), zwerfvuil, drugshandel en agressie. Allemaal afkomstig van een selecte groep. Was een leuke wijk maar is hard achteruit gegaan na een kortstondige opleving.

 6. Lombokker

  Lombok is een fijne wijk, maar (vooral) de Kanaal- en Damstraat oefenen een vreemd soort aantrekkingskracht uit op allerlei patjepeërs die denken dat hier alles kan en mag. Deze lieden, voornamelijk afkomstig uit andere wijken, maken met hun auto’s regelmatig de wijk onveilig. Erg fijn dat de politie eens optreed, dat mogen ze wat mij betreft veel vaker doen.

 7. wollie

  afschaffen die bruiloften, trouwen alleen nog maandagochtend op gemeentehuis

 8. Maarten

  Inmiddels zondagmiddag 16.00 en heel de buurt wordt al 25 min bijelkaar getoeterd.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).