Meerdere politieacties in Utrecht; zwaarbewapende agenten voor meubelzaak Amsterdamsestraatweg Meerdere politieacties in Utrecht; zwaarbewapende agenten voor meubelzaak Amsterdamsestraatweg

Meerdere politieacties in Utrecht; zwaarbewapende agenten voor meubelzaak Amsterdamsestraatweg

Meerdere politieacties in Utrecht; zwaarbewapende agenten voor meubelzaak Amsterdamsestraatweg
De politie is momenteel met verschillende acties bezig in Utrecht. Zo staan er bijvoorbeeld zwaarbewapende agenten voor het pand van een meubelzaak aan de Amsterdamsestraatweg. Waar de acties precies voor dienen is nog niet bekend.

De politie is momenteel met verschillende acties bezig in Utrecht. Zo staan er bijvoorbeeld zwaarbewapende agenten voor het pand van een meubelzaak aan de Amsterdamsestraatweg. Waar de acties precies voor dienen is nog niet bekend.

Een woordvoerder van de politie kon alleen bevestigen dat er meerdere acties aan de gang waren en dat ze te maken hebben met een lopend onderzoek.

Voor het pand van meubelzaak Silver 11 aan de Amsterdamsestraatweg staan meerdere politieauto’s en een aantal zwaarbewapende agenten. Een raam aan de zijkant van het pand is ingeslagen. Het lijkt erop dat de politie via deze weg binnen is gekomen.

Tekst loopt door onder afbeelding

Waar de politie precies naar op zoek is, is dus nog niet bekend. De woordvoerder zei dat er woensdag meer informatie komt over de acties.

24 Reacties

Reageren
 1. Pragmatist

  Wat een soap, die ASW.

 2. Rottebert Peermans

  Er was een driezitsbankoverval.

 3. LOESJE P.

  Wat een narigheid!
  Die winkel bevind zich op de hoek ASW/Voltastraat, tegenover Slagerij van Es.
  Juist dit deel van de ASW, met veel winkels zoals Boni, bakker, bloemist, kapper, makelaar etc. is nog “ongerept”!
  Heb er zelf gewoond en kom er nog elke week.
  Heb in die winkel trouwens nog nooit een levende ziel waargenomen.
  Zo jammer voor bewoners en neringdoenden, dat zelfs dit stukje Straatweg ten prooi lijkt te vallen aan lieden met kwalijke bedoelingen.
  Hopelijk blijft het bij deze ene inval!

 4. Pee

  Het ziet er ook echt uit als een meubelzaak?

 5. Koel Hoofd

  @Loesje P
  “Heb in die winkel trouwens nog nooit een levende ziel waargenomen.”
  Een dekmantelbedrijf?
  zou verklaren waarom de politie er een kijkje komt nemen.

 6. LOESJE P.

  @ Koel Hoofd;
  Firma List& Bedrog, denk ik.
  Er stonden wel wat ” design” meubelen, alleen van chroom en zwart leer. Er zelf nooit iemand gezien, ondanks dat ik er op verschillende tijden langs liep.

 7. wilma

  @Robert: lmao

 8. Ondernemer

  De nette ondernemers worden op hun hielen gezeten door de gemeente met allerlei regeltjes want ze moet handhaven zeggen ze anders loop het uit de hand .
  Je kan het niet bedenken toch maar de blinddoek gaat op .
  We willen de asw netjes houden ha ha ha ruiten worden er uit geschoten er liggen bommen voor de deuren komen op tv (opsporing verzocht) 38 kappperszaken belwinkels de tel kwijtgeraakt en kan nog wel even doorgaan zo.
  Maar wel tijd om de ondernemer die alles wel netjes wil doen lastig vallen.
  Goed bezig gemeente ga zo door we zijn trots op jullie

 9. buurtbewoner

  wat hebben ze meegenomen, een plofbank?

 10. Koel Hoofd

  @Loesje P.
  Klinkt als witwassen etc.
  Zal wel worden opgerold zodat er een nieuwe zaak in komt. Goed voor de buurt.

 11. Katja

  Wat gek ? De ASW is toch zo’n keurige straat ?

 12. W

  @ondernemer: het is niet de gemeente die binnengevallen is he?! Dat was de politie. Onder leiding van het OM. Daar heeft de gemeente niks mee te maken.
  Snap dat het een lastig verhaal is, maar een ondernemer zou dit toch wel moeten weten.

 13. TripleE

  Nou niet te snel oordelen in de zaak Richard de Mos mende justitie ook de alwetende te zijn.
  Een paar jaar terug een uitzending over de speciale eenheid van de politie die overal met grof geweld binnen viel achteraf bleek daarvoor in alle gevallen geen enkele grond te zijn.
  De politie speelt wel wel heel erg graag met explosieven en de burger is de pineut moet de schade zelf (laten) herstellen en de rekening maar indienen.

 14. Y

  Ach een zaakje opgerold het kan altijd erger

 15. w

  @tripleE: graag even een bron voor je bewering dat er geen enkele grond was voor de invallen.
  Haal je overigens niet teveel politie en justitie door elkaar? staat een beetje slordig.

 16. WJM

  Eens was de Amsterdamsestraatweg zo’n mooie straat met authentieke winkels…….

 17. Claire Obscur

  Sja WJM, Overvecht was ook eens een nette wijk met voornamelijk werkenden. Totdat je de boel platgooit zal dat nooit een keer veranderen.

 18. Saida

  De Amsterdamse straatweg is wel echt een hof geworden voor de witwaspraktijkjes. De zogenaamde kappers, eettentjes en massage salons , beauty salons en nu een vage meubelzaak. De politie mag van mij am die dubieuze tentjes opruimen

 19. Jabrin

  Zo is het.

 20. Willen van oranje-nassau

  Zelfs de politie heeft niks losgelaten en er is niemand aangehouden. Aub niet speculeren en iemands goede naam zwart maken als er nog niks bekend is. Bon. Iedereen gaat al van het nagatieve uit. Het kan ook gewoon niks zijn. Als je geen inhoudelijke informatie hebt of bij de politie zit. Laat die mensen aub in hun waarden. Het was toch je bent schuldig tot het tegendeel bewezen is? Jullie hebben deze zaak al veroordeeld voor het überhaupt langs een rechter is gekomen. Smakeloos dit. Ik hoop dat het een misverstand is en als het zo is wens ik de eigenaar sterkte! Aangezien die al op het schandpaal staat zonder enige toelichting.

 21. Fred

  @Willen van oranje-nassau:
  Volgens on andere wikipedia:
  De onschuldpresumptie oftewel het vermoeden van onschuld (Latijn: praesumptio innocentiae) is een grondbeginsel van het strafrecht, dat bepaalt dat eenieder voor onschuldig dient te worden gehouden tot het tegendeel is bewezen.
  Let vooral op het woordje ONschuldig.

 22. Janssen

  @ Willem van Oranje en Fred

  Er is coke gevonden, er zijn wapens gevonden, het is een meubelwinkel waar nooit klanten/ bezoekers zijn en nooit iets qua meubels verkocht wordt.

  Maar laat de rechter maar oordelen inderdaad.

 23. Sebastián van Vleuten

  Heb daar nog een stalen binnendeur gekocht en een eettafel van top kwaliteit wel op afspraak ze zitten ook om de hoek waar ze alles zelf maken in hun werkplaats aardige gasten hebben de deur ook bij mij thuis geplaatst heb helemaal niks aan hun gemerkt wel dat ze dure kleding merk dragen

 24. Claire Obscur

  Even wakker worden Willem, het politie apparaat komt je in de regel pas ophalen, prefentief ophalen even dáár gelaten, als ze de inschatting hebben gemaakt dat ook de OvJ later het dossier rond kan krijgen. Waar rook is zie ik het dan ook graag branden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).