Meerdere bewoners IBB in Utrecht lastiggevallen | De Utrechtse Internet Courant Meerdere bewoners IBB in Utrecht lastiggevallen | De Utrechtse Internet Courant

Meerdere vrouwelijke bewoners van studentencomplex aan IBB in Utrecht lastiggevallen

Meerdere vrouwelijke bewoners van studentencomplex aan IBB in Utrecht lastiggevallen
Google Streetview
Verschillende vrouwelijke bewoners van het studentencomplex aan de Ina Boudier Bakkerlaan in Utrecht zijn de afgelopen periode lastiggevallen. Op 16 juli is één van de studentes zelfs aangerand.

Verschillende vrouwelijke bewoners van het studentencomplex aan de Ina Boudier Bakkerlaan in Utrecht zijn de afgelopen periode lastiggevallen. Op 16 juli is één van de studentes zelfs aangerand.

De aanranding vond plaats tussen 01.00 uur en 01.30 uur op het Keerkringplein in de Utrechtse wijk Sterrenwijk. Dit incident wordt momenteel onderzocht door de politie.

Daarnaast zouden andere vrouwelijke bewoners ook zijn lastiggevallen. In een wijkbericht van de gemeente Utrecht is te lezen dat zij onder andere op een seksuele manier worden aangesproken. “De politie onderzoekt of het om dezelfde verdachte gaat en is extra alert in het gebied.”

Tot slot wordt in het wijkbericht opgeroepen om overlast altijd te blijven melden. “Onthoud het signalement goed, maak zo mogelijk foto’s of videobeelden. […] Wij raden aan om alert te zijn en geen vreemden toegang te geven via een centrale voordeur. Bel bij verdachte situaties 112.”

7 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Het lijkt mij toch handig om bij die waarschuwing ook een signalement te geven.

 2. Marcel

  Het handigst camera ? Of gaat dat weer te ver?

 3. Bert Brusse

  allochtone ”’jongeren”’, aldus slachtoffers straatintimidatie
  ‘Een aantal respondenten zegt daarvan te balen, omdat het een bevestiging van de vooroordelen lijkt’
  Daders van straatintimidatie, vooral nasissen van vrouwen maar ook aanranding en uitschelden en bedreigen van zowel vrouwen (meisjes) als mannen (jongens), zijn opvallend vaak ‘jongens met een migratieachtergrond’. Staat in De Telegraaf (geen krant waar ze van liegen houden) en blijkt uit een onderzoek van de gemeente Utrecht (geen gemeente waar ze van liegen houden), dus is het waar. En officieel. En bevestigd.

  Voor u klinkt dit allemaal als ‘sneeuw is wit, de NPO sucks, de millennial-generatie is een verloren generatie en komkommers zijn groen’, maar voor Deugend Nederland is het moeten aanhoren van dergelijke evidente waarheden altijd weer lastig. Deugen vs. De Realiteit, het is elke keer weer als een grinttegel die met volle kracht in je bakkes wordt geslagen.

  Gelukkig is het allemaal wel de schuld van ‘de maatschappij’ die deze kansenpareltjes heeft ‘uitgekotst’ waardoor de ”’jongeren”’ gaan ”’rebelleren”’, want we moeten natuurlijk niet willen dat het gewoon de schuld is van achterlijke culturen met dit0 achterlijke opvoeding die weer alles te maken heeft met een achterlijke religieuze opvatting over vrouwen.

  De realiteit onderkennen is leuk en aardig maar de ruimte daarvoor is bij Deugvolk net zo groot als de bak van hun bakfiets: er kan een beetje realiteit worden onderkend, maar dan zijn de grenzen al wel weer snel bereikt.

  Overigens, de burgemeester van Utrecht komt binnenkort met een ‘plan om straatintimidatie tegen te gaan’, dus het probleem zal als sneeuw voor de zon wegsmelten, dus dat worden zoals gebruikelijk bakken met subsidies en symboolpolitiek (‘cameratoezicht’) maar nul concrete oplossingen.

  Bonusquotes uit De Telegraaf die alles zeggen over deugen, cognitieve dissonantie en de resultaten van jarenlange deugindoctrinatie door MSM en NPO bij Utrechtse vrouwen hieronder:

  “‘De jongere mannelijke daders zijn volgens de respondenten, in veel gevallen jongens met een migratieachtergrond. Een aantal respondenten zegt daarvan te balen, omdat het een bevestiging van de vooroordelen lijkt’, luidt de verdere uitleg.

  De geïnterviewden hebben een vermoeden waarom de jongeren zich zo misdragen tegenover anderen. „Doordat ze zich vervelen. Ik denk dat de jongens zich een beetje uitgekotst voelen door de maatschappij en dat ze daardoor maar extra hard gaan rebelleren’, aldus één van de ondervraagden.

  Een slachtoffer beschrijft hoe haar rok iets omhoog waaide op de fiets. Ze herinnert zich: „En dan hoor je sissend langs de kant die vrouwen ’hoer’ zeggen. Weet je wel, van die vrouwen zo helemaal in het zwart. Ja, dan stap ik af en vraag ik wat er is, waarop één antwoordt: ’ja, hoer. Jij.’”

 4. Bromsnor

  @Bert Brusse, “Blonde vrouw” rijdt door na aanrijden 3 jarig meisje (https://www.duic.nl/algemeen/politie-zoekt-vrouw-die-3-jarig-meisje-aanreed-en-doorfietste/) hoor je verder niks over. Bromsnor denkt criminelen crimineel zijn en racisten ook.

 5. The true Vlerk

  Vooraleerst hoop ik dat de slachtoffers de nodige hulp krijgen en dat de dader wordt gepakt.

  Maar jeetje Bert, als straks blijkt dat de dader zo’n Nederlandse lamstraal zonder migratieachtergrond is, sta je wel goed voor aap. Maar je zal dan wel een rechtvaardiging hebben voor je stereotyperende gedachten en uitlatingen.

  Omdat in het wijkbericht niks staat over de dader wacht ik zelf de uitkomst van dit alles nog af (en van andere zaken die, denk ik, hetzelfde soort uitspraken aan jou en anderen ontlokken).

  Dit is omdat ik niet zulke reflexen als jij wil hebben waardoor je zo lekker alles over één kam gaat scheren.

  Weet je wat opvalt?

  Dat de aanranding en ‘het seksueel aanspreken en lastigvallen van vrouwen’ gevat wordt als ‘onrustig’ in de link naar het bericht (en i/h bericht zelf). Kan het nog eufemistischer? Zo klikt er niemand op? Noem het wat het is, gemeente, en genereer ècht aandacht.

 6. IBB'er

  @Bert Brusse
  In de buurt van de IBB wonen weinig mensen met een migratie achtergrond. In dit geval zijn het waarschijnlijk gewoon lompe tokkies.

 7. [email protected]😷

  Is links niet op vakantie, gewoon de cijfers Googlen en kijken welke groep oververtegewoordigd is in de criminaliteitscijfers,en dit zijn gewoon feiten en geen aanname.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).