Megabioscoop Jaarbeurs opent vandaag de deuren | De Utrechtse Internet Courant Megabioscoop Jaarbeurs opent vandaag de deuren | De Utrechtse Internet Courant

Megabioscoop Jaarbeurs opent vandaag de deuren

Megabioscoop Jaarbeurs opent vandaag de deuren
De megabioscoop van Kinepolis op het Jaarbeursterrein
De megabioscoop Kinepolis aan het Jaarbeursplein heeft woensdagochtend de deuren geopend van zes zalen. De andere acht volgen de komende twee maanden.

De megabioscoop Kinepolis aan het Jaarbeursplein heeft woensdagochtend de deuren geopend van zes zalen. De andere acht volgen de komende twee maanden.

Om 10:00 uur vanochtend ging de nieuwe Star Wars film in première. Met 14 zalen en 3.200 stoelen wordt Kinepolis Jaarbeurs de grootste bioscoop van Utrecht en een van de grootste bioscopen van Nederland. Alle zalen zijn voorzien van laserprojectie, waardoor de beeldkwaliteit in elke zaal haarscherp is, zo laat Kinepolis weten.

“En om de bezoekers te trakteren op een nog intensere filmervaring is er ook een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal.” De Star Wars film zal in de grootste zaal worden vertoond op een scherm van 156 vierkante meter met bijna 500 stoelen.

Kinepolis Jaarbeurs is nu gedeeltelijk open met zes zalen. De resterende zalen openen in de periode erna geleidelijk tot de bioscoop in februari 2017 compleet up-and-running is.

7 Reacties

Reageren
 1. Ab

  Vast een mooie bioscoop maar Kinepolis heeft zeer slechte klantenservice. Ik heb een paar weken geleden (verkeerde) tickets gekocht en geprobeerd daarover (meerdere keren) contact op te nemen maar behalve een automatisch antwoord dat de mail ontvangen was door Wolff bioscopen geen enkel antwoord en ook telefonisch onbereikbaar. 50 euro armer door de slechte service van Kinepolis.

 2. jacob

  wat een uitermate boeiend filmpje, niet te verstaan, geen namen…..

 3. Willem

  Dat stuk stad heeft de uitstraling van een oost-Europese mijnstad. Voeg daarbij alle bouwactiviteiten en het druilerige weer. Geen enkele reden dus om die kant op te gaan. Een mens wil toch ook wat gezelligheid? Waarom naar de Jaarbeurs als je ook een filmpje kunt kijken bij LHC en daarna daar een biertje kunt drinken?

 4. Rob H.

  Willem 15/12/2016 – 9:09

  Omdat de nieuwe Star Wars niet draait in het LHC, wellicht?

 5. Ben

  Gisteren naar SW geweest, ik had 7 kaartjes, waarvan 1 iemand ziek, kon voor dat kaartje een refund krijgen. Op de site staat dit anders, maar bij de kassa zitten vriendelijke mensen, ik ben dus goed geholpen!

 6. Jelle

  Ook geweest. Fantastische beeld- en geluidskwaliteit en ruime stoelen, die ook nog eens prima zaten. Een verademing vergeleken met bijv. Catherijne.

 7. ulcohuiznga

  ja blij mee megabioscoop in utrecht
  ulcohuizinga uit utrecht

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).