Minderjarige maaltijdbezorger steekt man in hoofd na verkeersruzie Minderjarige maaltijdbezorger steekt man in hoofd na verkeersruzie

Minderjarige maaltijdbezorger steekt man in hoofd na verkeersruzie

Minderjarige maaltijdbezorger steekt man in hoofd na verkeersruzie
Een 17-jarige maaltijdbezorger uit Utrecht is gearresteerd omdat hij een 35-jarige man in het hoofd en de borst heeft gestoken na een verkeersruzie. Het incident gebeurde 11 februari bij de Koningin Wilhelminalaan in Utrecht.

Een 17-jarige maaltijdbezorger uit Utrecht is gearresteerd omdat hij een 35-jarige man in het hoofd en de borst heeft gestoken na een verkeersruzie. Het incident gebeurde 11 februari bij de Koningin Wilhelminalaan in Utrecht.

De verkeersruzie ontstond op donderdag 11 februari rond 20.30 uur. Op de Wilhelminalaan, ter hoogte van de Benschoplaan, kreeg de maaltijdbezorger een conflict met twee mannen. De bezorger stak daarbij een van de mannen, een 35-jarige Nieuwegeiner, met een steekwapen in het hoofd en de borst.

Het slachtoffer is met letsel naar het ziekenhuis gebracht en deed daar aangifte. De minderjarige maaltijdbezorger is gearresteerd maar de politie is nog op zoek naar getuigen van het incident.

16 Reacties

Reageren
 1. Esrin W.

  Goéd om te lezen dat naast al die Corona gerelateerde berichtgeving ook gewoon normale dingen blijven gebeuren in Utrecht Stad.

 2. Katja

  Een bezorger met een steekwapen op zak ? Geef hem de zak…

 3. GeenStijl @Utrecht

  Nou zo minderjarig is hij dus niet, jeugd tbs of zoiets lijkt mij op zijn plaats in dit geval.
  Hij zal telaat komen en je zegt er iets van,gelijk een mes als antwoord.
  Maar zal over drie dagen weer buiten staan mét een dagvaarding op zak.

 4. Hans

  Maaltijdbezorgers van minderjarige leeftijd staan onder grote, te grote druk. Speelt in dit geval ook nog mee de moeilijke winterse omstandigheden. Stress die moeilijk hanteerbaar is. Wat bezield ouders om hun 17-jarige erop uit te sturen om op scootertjes veeleisende klanten te bedienen met maaltijdwensen? Dit werk zou gedaan moeten worden door – op zijn minst – 21-plussers die een beetje meer in balans zijn met hun leven i.p..v. door kinderen die nog volop in het begin van hun ontwikkeling zijn.

 5. Kadoendra

  @Katja

  “Geef hem de zak…”

  Je moet die zak geen zak geven maar TBS!

 6. Thuisblijver

  Waar twee kijven hebben twee schuld. Grote stoere Nieuwegeiner die jong koeriertje, met haast (wie wil er louw eten) lastig valt had beter de wijste kunnen zijn. Op je 35ste beheers je de kunst van het deëscaleren toch wel? En een mes op zak voor al dat stugge karton waarin ze die maaltijden verpakken, wat is daar mis mee?

 7. Koel Hoofd

  @Hans
  De meeste maaltijdbezorgers rijden tegenwoordig op een eBike.

  Echter, het steekwapenbezit en gebruik onder jongeren begint nu wel bizarre vormen aan te nemen.

 8. GeenStijl @Utrecht 🤔

  @Hans,

  Je hebt hier wel een punt,de jeugd staat soms onder enorme sociale druk.

 9. Probleem

  Hans: die gast steekt iemand in zijn hoofd. Daar is geen enkele excuses of achterliggende reden voor te bedenken. Niets praat dit gedrag goed.

 10. Kadoendra

  @Hans

  Dat die gast onder grote druk zou staan is wel een beetje overdreven, want als dat wel zo zou zijn dan had hij niet slechts gehandeld met een mes maar minimaal met een AK 47.

  Rambo stond ook altijd onder extreme druk en daardoor handelde Rambo minimaal alles af met een M60…………….

 11. Henk

  Hans, je bent af, je mag niet meer meedoen, stop er maar mee. Oh, wacht, het was sarcasme, geslaagde grap!

 12. W

  Dat bedoelde ik laatst met korte lontjes!
  En dat we elkaar ‘opeten’!

 13. Rob

  Het zal je zoon zijn 16 jaar en na de klote

 14. Kadoendra

  @Rob

  Het zal je maaltijdbezorger maar zijn……..

  Maar elk nadeel kan een voordeel hebben want als de maaltijd nog niet dood blijkt te zijn dan kan de maaltijdbezorger met zijn steekwapen de maaltijd alsnog dood maken.

 15. GeenStijl @Utrecht 🤔

  Het was een vergissing, de dader is juist het slachtoffer van twee niet oplettende medeweggebruikers.
  We zien dit weer helemaal verkeerd volgens de advocaat van het slachtoffer die zich verdedigde met een klein mesje,zelfs zo klein dat de politie hem niet kan vinden.

 16. Kadoendra

  @GeenStijl @Utrecht 🤔

  “We zien dit weer helemaal verkeerd volgens de advocaat van het slachtoffer die zich verdedigde met een klein mesje,zelfs zo klein dat de politie hem niet kan vinden.”

  Misschien ziet het behandelend ziekenhuispersoneel het ook allemaal verkeerd en bevind het steekwapen zich nog in het hoofd of borst van de 35-jarige Nieuwegeiner en dat daarom de politie het steekwapen niet kan vinden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).