Motorrijder gewond na aanrijding met busje op Blauwkapelseweg in Utrecht Motorrijder gewond na aanrijding met busje op Blauwkapelseweg in Utrecht

Motorrijder gewond na aanrijding met busje op Blauwkapelseweg in Utrecht

Motorrijder gewond na aanrijding met busje op Blauwkapelseweg in Utrecht
Op de Blauwkapelseweg in Utrecht is vrijdagochtend een ongeluk gebeurd. Bij het ongeval waren een motorrijder en een busje betrokken. De motorrijder raakte gewond.

Op de Blauwkapelseweg in Utrecht is vrijdagochtend een ongeluk gebeurd. Bij het ongeval waren een motorrijder en een busje betrokken. De motorrijder raakte gewond.

Het ongeval gebeurde op vrijdagochtend rond 08.45 uur. Handhaving, politie en ambulance waren daarna snel ter plaatse. Het is onduidelijk wat de toestand van de motorrijder is.

Bussen van lijn 4 en lijn 55 reden tijdelijk een omleidingsroute, maar inmiddels kunnen de bussen weer de normale route rijden.

Op 29 januari gebeurde er ook al een ernstig ongeval op de Blauwkapelseweg. Daarvoor werd een traumahelikopter opgeroepen.

Wil jij DUIC steunen en een prachtig boek met de beste fotografie en verhalen van Utrecht in 2021 ontvangen? Voor 24,95 euro is DUIC in 2021 te bestellen en daarmee steun je direct onze journalistieke werkzaamheden.

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
 1. Jan

  Naast dat de weg slecht is wordt hier veel te hard gereden. Plus veel zwaar verkeer. Gemeente lijkt niets te doen.

 2. Freddie

  @jan: dat is vrijwel overal in Utrecht het geval, en zeker in Noordoost. Kard de Jongweg is een racebaan, adelaarstraat is een racebaan, blauwkapelseweg is een racebaan.
  Gemeente en wijkplatform kijken inderdaad andere kant uit en houden zich bezig met klinkertjes bij geertekerkhof. Kansloos.

 3. Rob H.

  Waarom rijden jullie daar dan zo hard?

 4. Toine Goossens

  Ach ja @Jan en @Freddie, de spits nodigt uit om heel hard te rijden, iedereen wil Max natuurlijk nadoen om als 1e bij de bestemming te zijn.

  Doe eens normaal.

 5. Bernhard

  Einsteindreef is een racebaan, Marnixlaan is een racebaan… en zo kunnen we helaas nog wel even doorgaan. Wat ik tegenkom als ik 5 minuutjes door Overvecht rijd, daar lusten de honden geen brood van. Hele volksstammen die het normaal vinden om nooit richting aan te geven, continu aan het bumperkleven zijn. Auto’s geparkeerd op de rijbaan, op verdrijvingsvlakken en op kruispunten. Handhaving verkeerswet lekker uitbesteden aan een private partij die daar wel de capaciteit voor heeft, want dit lijkt helemaal nergens meer op.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).