Negen auto’s in brand in Overvecht in Utrecht Negen auto’s in brand in Overvecht in Utrecht

Negen auto’s in brand in Overvecht in Utrecht

Negen auto’s in brand in Overvecht in Utrecht
Archieffoto
Bij een flinke brand aan de Haifadreef in Overvecht in Utrecht zijn negen auto’s beschadigd geraakt. Het gaat om auto’s die op een parkeerplaats naast elkaar geparkeerd stonden.

Bij een flinke brand aan de Haifadreef in Overvecht in Utrecht zijn negen auto’s beschadigd geraakt. Het gaat om auto’s die op een parkeerplaats naast elkaar geparkeerd stonden.

De melding bij de alarmcentrale kwam iets voor 05.00 uur binnen. Al gauw werd duidelijk dat het om een flinke brand ging. De brandweer ging met meerdere blusvoertuigen naar het incident toe.

Veiligheidsregio Utrecht laat weten dat zeven auto’s zwaar beschadigd zijn en twee auto’s lichte beschadigingen hebben. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

De politie Utrecht kwam later op de dag met meer informatie over de brand en de schade.

11 Reacties

Reageren
 1. isabelle

  Aha! De jaarlijkse auto’s-in-de-brand-steken traditie waar de politie nog steeds geen antwoord op heeft…

 2. Hns

  Elektrisch aangedreven auto?? Zo ja, tijd voor aparte parkeerplaatsen.

 3. Lombokker

  Het is al weer een tijdje aan de gang hoor:
  16 december 2021 01:52 Rooseveltlaan
  27 december 2021 08:54 Waalstraat
  28 december 2021 00:27 Schooneggendreef
  28 december 2021 22:52 Saffierlaan
  30 december 2021 04:51 Haifadreef (deze 9 auto’s)
  Daarnaast ook nog ontelbare containerbranden.
  Hoog tijd dat ze de drones van Defensie weer gaan inzetten.

  Ik wens brandweer en politie alvast veel sterkte voor de komende jaarwisseling.

 4. Henk

  Helaas ja, er blijken toch altijd weer meer personen met een geestelijke beperking buiten als binnen een inrichting te lopen……

 5. Realist

  En als de daders al gepakt worden krijgen ze een soft linkse fopstraf en gaan ze vrolijk de volgende dag weer verder. Voor de politie onbegonnen werk.

 6. UTRECHTSE JANTJE

  Helemaal eens met je beste @ Realist , het wordt eens tijd , dat Justitie meegaat met de tijd , en dat straffen eens word aangepast , aan de impact …groei en omvang van de criminaliteit van vandaag de dag !!! Naar mijn idee zitten de Heren cq. Dames van het uitvoerende recht systeem nog steeds veel te laag , met de diverse strafmaatregelen … Die zogenaamde taakstrafjes werken dus echt niet , gewoon ‘n week vastzetten wél ! En die enkelbanden net zo min vind ik !!!

 7. KITTY

  @Hns: haha, houd de complotten een beetje geloofwaardig. En ik parkeer mijn (elektrische) auto altijd op een aparte parkeerplaats, prop jij je auto altijd in één vak met een andere auto?

 8. Speak Up

  @ realist: politie en justitie= CDA en VVD = niet links.

  De linkse partijen pleiten al jaren/ decennia voor meer blauw op straat, minder administratieve taken bij politie (en waren al niet voor de nationale politie> rechts wel).

  Ook pleit links al jaren voor effectiever straffen en dat er naar proportionaliteit moet worden gekeken bij het bepalen van de strafmaat.

  Je hebt werkelijk nul kennis van zaken en bent alleen maar als een dagelijkse trol de schuld bij de verkeerden aan het droppen, maar succes met rechts stemmen. Sinds mensen dat steeds meer doen in Nederland gaat het ook steeds slechter. Iets met een lijn.

 9. Massegast

  Het is volgens mij wachten op de Verelendung. Nu zijn het nog enkele honderden auto’s per jaar in Utrecht. Als dat getal significant hoger wordt en in alle wijken, ipv alleen in Overvecht, Kanaleneiland en Hoograven… Pas dan komen de drones uit de kast en worden de straffen serieus.

 10. katja

  Ga de auto van je vader in de hens steken, kijken of hij dat ook zo leuk vindt…Lafaards.

 11. Koel Hoofd

  Door die laffe kleuters betalen we in Utrecht een hogere premie autoverzekering.
  Misschien moeten die pubers preventief binnengehouden worden vanaf half december en dan weer vrijgelaten worden op 1 januari, met bezemdienst…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).