Nespresso opent een ‘Boutique’ op Utrecht Centraal | De Utrechtse Internet Courant Nespresso opent een ‘Boutique’ op Utrecht Centraal | De Utrechtse Internet Courant

Nespresso opent een ‘Boutique’ op Utrecht Centraal

Nespresso opent een ‘Boutique’ op Utrecht Centraal
Nespresso opent morgen een ‘Boutique’ op Utrecht Centraal. Dit gebeurt gelijktijdig met de officiële opening van het vernieuwde station.

Nespresso opent morgen een ‘Boutique’ op Utrecht Centraal. Dit gebeurt gelijktijdig met de officiële opening van het vernieuwde station.

Het idee is dat iedereen die ’s ochtends zijn laatste koffiecapsule heeft opgemaakt, onderweg snel nieuwe kan halen. Voor reizigers die echt haast hebben, is er de optie om online koffie te bestellen, zodat deze al klaar staat in de winkel.

“Met de nieuwe Boutique kunnen we de honderdduizenden reizigers die dagelijks via Utrecht CS reizen en weinig tijd hebben, snel voorzien van kwaliteitskoffie en de beste persoonlijke service”, licht directeur van Nespresso Nederland Mark Ruijgrok toe.

In de Boutique is het ook mogelijk om gebruikte koffiecapsules in te leveren, zodat deze gerecycled kunnen worden.

10 Reacties

Reageren
 1. Jan

  Binnenkort peperdure en milieuverontreinigende koffiecups te koop op Utrecht Centraal. Hoezee!

 2. Jan

  “The good, the bad and the ugly: sustainability at Nespresso”

  https://www.theguardian.com/sustainable-business/2015/may/27/nespresso-sustainability-transparency-recycling-coffee-pods-values-aluminum

 3. Berend

  Wat een overpricede meuk is dit. Met hun irritante reclames overal. Nu ook een mega-advertentie aan de Oudegracht. Verschrikkelijk lelijk.

  Ik hou ‘t bij de percolator. Een heerlijk bakkie voor weinig.

 4. Mimi

  Zeer slimme zet van Nespresso. Goedkoper zullen ze niet worden, wel nóg gemakkelijker (servicegerichter). Voorspel dat dit hun capsulemarktaandeel gaat opleveren. Persoonlijk juich ik vooral het recyclepunt toe; de mogelijkheid onderweg naar mijn werk de gebruikte capsules te ‘dumpen’ vs de moeite van het bewaren & apart mee naar de binnenstad te nemen, is wat mij betreft juist milieubesparend.

 5. K van Gunnik

  NESPRES.ZOO 2016?

 6. Gregor

  De meeste hier drinken eerder azijn dan een lekker bakkie pleur.

 7. JdV

  Superkoffie. En niet duur. Vergeleken bij de Starbucks en al die andere hippe koffietentjes waar je standaard een baard en mac moet hebben. Daar betalen de hipsters en bakfietsmensen rustig 3 of 4 euro voor een non-fat cinnamon latte met een extra shot. Bij nespresso heb je voor ongeveer 10% van die kosten een zeer acceptabel kopje koffie. Zonder hoog pretentieus gutmenschen gehalte, dat dan weer wel. Dus laat maar komen die nespresso-shops. Des te meer des te beter.

 8. Jan

  Zie bovenstaande voor pretentieus gewauwel: de prijs van een kop koffie thuis vergelijken met een kop koffie bij de Starbucks.

 9. Bert

  Nou Jan,

  Dan drink jij toch lekker iets anders, ieder zijn ding. En wat is er mis met aluminium cups? Beter dan de plastic wegwerpcups van de imitators.

  Je had zeker net een lekker kopje azijn op toen je las dat Nespresso een boutique opent op Utrecht CS.

  Get a life

 10. bastiaan

  wat een zielige reacties van zuurpruimpjes Jan en Berend.

  nespresso uitstekende koffie en ja dat kost een paar centen!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).