Nieuw filiaal The Colosseum Gym in Overvecht officieel geopend | De Utrechtse Internet Courant Nieuw filiaal The Colosseum Gym in Overvecht officieel geopend | De Utrechtse Internet Courant

Nieuw filiaal The Colosseum Gym in Overvecht officieel geopend

Nieuw filiaal The Colosseum Gym in Overvecht officieel geopend
The Colosseum Gym in Overvecht (beeld: The Colosseum Gym)
The Colosseum Gym heeft zaterdagmiddag haar nieuwe filiaal in Overvecht geopend. Hoewel de kickboksschool al in augustus vorig jaar (deels) naar het nieuwe pand verhuisde, werd de opening vandaag pas officieel verricht.

The Colosseum Gym heeft zaterdagmiddag haar nieuwe filiaal in Overvecht geopend. Hoewel de kickboksschool al in augustus vorig jaar (deels) naar het nieuwe pand verhuisde, werd de opening vandaag pas officieel verricht.

Na maanden van verbouwing kon het lintje van de nieuwe The Colosseum Gym eindelijk doorgeknipt worden. Het nieuwe pand aan de Labradordreef op Bedrijventerrein Overvecht heeft een oppervlakte van zo’n 1700m2 en is, naast van verschillende vechtzalen, voorzien van een fysiotherapiepraktijk, een fitnessruimte en Sportbar Plank; een sportbar met voornamelijk gezonde maaltijden.

Hieronder een korte impressie van het nieuwe filiaal (beelden: The Coloseum Gym).

Verhuizing

The Colosseum Gym was al langere tijd op zoek naar een nieuwe pand dat zou kunnen gaan dienen als sportschool. De kickboksschool wilde groeien, maar op de oude locatie op de Minister Talmastraat in Zuilen was daar geen ruimte voor. Een bedrijfspand aan de Labradordreef in Overvecht bood uitkomst.

De verhuizing ging echter niet over één nacht ijs. In het bestemmingsplan voor Bedrijventerrein Overvecht was een sportschool namelijk uitgesloten en het beoogde pand had geen parkeerterrein. De gemeente Utrecht stond echter wél positief tegenover de komst van The Colosseum Gym in Overvecht. De sportschool zorgt voor een gemengd bedrijvengebied, iets dat volgens de gemeente en de lokale ondernemers meer dan welkom is. Na een uitgebreide ruimtelijke onderbouwing en de realisatie van een parkeerterrein gaf de gemeente uiteindelijk haar fiat.

Opening

Bij de opening van The Colosseum Gym was ook meervoudig wereldkampioen Peter Aerts aanwezig. Na een kort praatje van een van de eigenaren van de sportschool, verklaarde Aerts het nieuwe pand van The Coloseum Gym voor geopend. Aansluitend konden bezoekers zich vergapen aan de nieuwe gym tijdens een Open House.

Een aantal maanden geleden maakte DUIC een driedelige documentaireserie over The Colosseum Gym. Deel 1, deel 2 en deel 3 van de serie zijn te bekijken via voorgaande drie linkjes.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).