Nieuw kantoor met 1400 werkplekken VodafoneZiggo in Hoog Catharijne | De Utrechtse Internet Courant Nieuw kantoor met 1400 werkplekken VodafoneZiggo in Hoog Catharijne | De Utrechtse Internet Courant

Nieuw kantoor met 1400 werkplekken VodafoneZiggo in Hoog Catharijne

Nieuw kantoor met 1400 werkplekken VodafoneZiggo in Hoog Catharijne
Het nieuwe centrale kantoor van VodafoneZiggo komt in Utrecht. Vanaf oktober 2018 zullen ruim 1400 medewerkers van het bedrijf werken in het pand in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Het nieuwe centrale kantoor van VodafoneZiggo komt in Utrecht. Vanaf oktober 2018 zullen ruim 1400 medewerkers van het bedrijf werken in het pand in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Op dezelfde locatie komt een winkel en een experience center voor zakelijke klanten. “We zijn heel blij met deze nieuwe plek, een toplocatie die past bij ons bedrijf. Met onze merken staat VodafoneZiggo midden in de samenleving, en de klant staat daarbij centraal”, aldus Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo.

Digitale toekomst

Burgemeester Jan van Zanen: “Utrecht heet VodafoneZiggo van harte welkom in het hart van de stad. Met VodafoneZiggo heeft Utrecht een partner die via allerlei slimme oplossingen en initiatieven kan bijdragen aan onze digitale toekomst. Utrecht is een slimme stad, met een moderne digitale infrastructuur, waar innovatieve diensten ontwikkeld worden die het leven van mensen veraangenamen.”

Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo was het bedrijf op zoek naar een centraal gelegen plek. Medewerkers die nu nog verspreid zitten over vier kantoren in Amsterdam en Utrecht, komen in het nieuwe pand tussen het Centraal Station en de Singel te zitten.

7 Reacties

Reageren
 1. Tim Vermeer

  Ben wel benieuwd hoe ze het gaan oplosen met de parkeergelegenheid

 2. Sven Fijnzinnig

  Zolang het de aandacht afleidt van die achthoekige donkerbruine gribus erachter mogen ze van mij gratis de boel volbouwen.

 3. Katja

  Parkeerplekken ? Er schijnt een NS station te zijn in de buurt.

 4. cas

  @ Katje, misschien komen daar ook consulten/vertegenwoordigers die van de Bilt naar Bunnik moeten en vervolgens naar een bedrijventerrein bij Houten…… Om vervolgens op kantoor weer te verschijnen…..

 5. Michiel

  … En een parkeergarage met meer dan 1000 plekken vlak om de hoek onder Vredeburg/Catharijnesingel, en straks nog eens een paar honderd onder het Jaarbeursplein. Snap niet waarom mensen steeds lijken te denken dat er weinig parkeerruimte is in de buurt van Hoog Catharijne.

 6. Ramon

  En dan is het gehuurde kantoor van Kleppiere en de parkeergarage onder het Vredenburg ook. Lijkt me een één tweetje.

 7. Willem

  @cas: de consulten (sic!) kunnen prima parkeren bij HC. Ik weet niet of je er wel eens geweest bent maar er zijn talloze parkeergarages in de buurt van HC. Verder kunnen consulten natuurlijk ook gebruik maken van het OV. Sterker nog: denk jij ook niet dat Ziggo juist op die plek gaat zitten vanwege de aanwezigheid van het grootste OV-knooppunt?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).