Nieuwe kleuren voor het Stadskantoor en meer opmerkelijk nieuws op 1 april | De Utrechtse Internet Courant Nieuwe kleuren voor het Stadskantoor en meer opmerkelijk nieuws op 1 april | De Utrechtse Internet Courant

Nieuwe kleuren voor het Stadskantoor en meer opmerkelijk nieuws op 1 april

Nieuwe kleuren voor het Stadskantoor en meer opmerkelijk nieuws op 1 april
Bron Twitter gemeente Utrecht
De gemeente Utrecht kondigt vandaag aan dat het Stadskantoor een nieuwe kleur krijgt, de politie heeft iemand gearresteerd omdat hij 0.5db valser zong dan de toegestane zuiverheid zang, ijszaak Roberto Gelato wordt verkocht en V&D keert terug in Utrecht.

De gemeente Utrecht kondigt vandaag aan dat het Stadskantoor een nieuwe kleur krijgt, de politie heeft iemand gearresteerd omdat hij 0.5db valser zong dan de toegestane zuiverheid zang, ijszaak Roberto Gelato wordt verkocht en V&D keert terug in Utrecht.

De gemeente Utrecht laat via Twitter weten dat het Stadskantoor een nieuw kleurtje krijgt. “In 2019 viert het Utrechtse stadskantoor het eerste lustrum. Sinds 2014 werken we hier samen met collega’s van UWV, Inspectie Gezondheidszorg & Jeugd, BghU en GGD regio Utrecht.” Om dat te vieren zou het Stadskantoor in de loop van dit jaar beschilderd worden in de kleuren van de Utrechtse stadsvlag.

Wijkagent Emile Vermeulen heeft vannacht een persoon aangehouden voor overtreding van artikel 2.1 van de APZV (Algemene Plaatselijke Zang Verordening). De verdachte bevond zich in het uitgaansgebied van Utrecht. “Van grote afstand was de overtreding al duidelijk hoorbaar, waardoor wij al snel konden constateren dat de verdachte 0.5db valser zong dan de toegestane zuiverheid zang in het uitgaansgebied”, schrijft de wijkagent op Instagram

De bekende Utrechtse ijszaak Roberto Gelato laat via Facebook weten dat zijn zaak te koop staat. “Misschien wel een vreemde manier om jullie te feliciteren en bedanken voor je klandizie. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met onze makelaar MOIB 030 268 53 15”, is te lezen in het bericht.

Tot slot is bekend gemaakt dat Vroom & Dreesman naar Leidsche Rijn centrum komt. “Wat voor winkeloppervlakte de V&D vestiging in Leidsche Rijn Centrum zal beslaan en met welk assortiment de winkel zal zijn gevuld is nog onbekend”, is te lezen op de website van Regio Leidsche Rijn.

#aanhouding #APZV Vannacht een persoon aangehouden voor overtreden van artikel 2.1 van de APZV (Algemene Plaatselijke Zang Verordening). De verdachte bevond zich op dat moment in het uitgaansgebied van #utrecht. Van grote afstand was de overtreding al duidelijk hoorbaar, waardoor wij al snel konden constateren dat de verdachte 0.5db valser zong dan de toegestane zuiverheid zang in het uitgaansgebied. De verdachte kon zelf vrij weinig begrip opbrengen voor de aanhouding. Volgens hem zong hij nog binnen de toegestane marge. De verdachte zal later op de dag worden verhoord door de recherche en zal dan worden heengezonden met een bekeuring van 104 euro. #030 #utrecht #binnenstad #wijkagenthoreca #horeca #kroeg #cafe #wijkagent #politie #horecateam #uitteam #veiliguitgaan #veiligstappen #instapolitie #instapolice #insta

Een bericht gedeeld door Emile Vermeulen (@wijkagenthoreca) op

6 Reacties

Reageren
 1. Cico

  Leuk nieuws op 1 april!

  Maar om eerlijk te zijn is het Stadskantoor wel erg cool met die kleuren. Doen!

 2. Gas

  Ja vind ik ook, doen die kleuren!

 3. stefan

  Vals zingen heeft niets met decibels te maken. En het stadskantoor mag meteen zo geverfd worden wat mij betreft!

 4. JdV

  Schilderen met dat stadskantoor. Eigenlijk vreemd dat niet veel meer zaken in Utrecht de kleuren van de stad krijgen.

 5. Erwin

  In een creatieve bui ooit eens een foto van het Stadskantoor op deze manier ingekleurd. Komt door de schuine lijnen die door het gebouw lopen. Van mij mag het alsnog op deze wijze ingekleurd worden als het mogelijk is.

 6. Hannah

  Was de plaatsing van het WTC bovenop het stadskantoor ook maar een 1 aprilgrap!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).