Nieuwe Regiotaxi in Utrecht wordt Willemsen de Koning | De Utrechtse Internet Courant Nieuwe Regiotaxi in Utrecht wordt Willemsen de Koning | De Utrechtse Internet Courant

Nieuwe Regiotaxi in Utrecht wordt Willemsen de Koning

Nieuwe Regiotaxi in Utrecht wordt Willemsen de Koning
Meld je aan voor onze nieuwsbrief Uw e-mailadres Aanmelden

De Regiotaxi die ook in de stad Utrecht gaat rijden is Willemsen de Koning. Na forse kritiek op de huidige vervoerder De Vier Gewesten (DVG) werd gezocht naar een nieuwe taxidienst. Willemsen de Koning is sinds februari 2014 ook als Regiotaxi actief in onder meer Bunnik, Houten en Nieuwegein.

Willemsen de Koning scoorde in een aanbesteding hoog op kwaliteit en met service en informatievoorziening aan de gebruiker van de Regiotaxi. Een deel van het wagenpark zal bovendien bestaan uit taxi’s die op aardgas rijden.

Chauffeurs krijgen de mogelijkheid over te stappen naar Willemsen-de Koning. Reserveringen en boekingen van de ritten voor Regiotaxi Utrecht blijven in handen van Connexxion. Het tarief voor de gebruikers van de Regiotaxi verandert niet met de komst van de nieuwe vervoerder. De planning van de nieuwe vervoerder is erop gericht te starten op 1 april 2018. De overeenkomst loopt tot 15 augustus 2020.

1 Reactie

Reageren
  1. mees kees

    Hoge kwaliteit, service en informatievoorziening en dat voor hetzelfde geld…..per 1 April. Zelden zo’n goeie 1 aprilgrap gelezen!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).