Nieuwe videoclip Station Vaartsche Rijn online | De Utrechtse Internet Courant Nieuwe videoclip Station Vaartsche Rijn online | De Utrechtse Internet Courant

Nieuwe videoclip Station Vaartsche Rijn online

Nieuwe videoclip Station Vaartsche Rijn online

Op YouTube is inmiddels al weer een nieuwe videoclip rond de bouw van Station Vaartsche Rijn geplaatst door Pyropix Viral Videoproducties. Vanaf januari dit jaar kunnen omwonenden van het nieuw te bouwen station via de social media iedere maand een nieuwe videoclip zien rond de vordering van de werkzaamheden. De clips op muziek worden gemaakt door Roald van Stijn en zijn ware kunstwerkjes die de kijker meezuigen in een kolk van snel bewegende beelden vanuit telkens een ander perspectief en dicht op de bouwactiviteiten.

Roald van Stijn is een ZZP’er die, zoals hij zelf zegt, van zijn passie niet zijn werk heeft gemaakt, hij heeft zijn passie behouden! Sinds 2000 is Van Stijn actief in het produceren van foto- en videomateriaal en heeft hij daarin zijn eigen herkenbare stijl ontwikkeld. Daarbij houdt hij zijn videocamera veelvuldig in een vaste positie en haalt zo de actie uit de inhoud van het beeld. In 2008 volgde Van Stijn een jaaropleiding fotografie aan het UCK om zich vervolgens te focussen op natuur en wildlife, waarbij hij veel van de wereld zag. Maart begon hij zijn bedrijf Pyropix. Dat zijn webvideo’s bij een groot publiek in de smaak vallen blijkt uit het feit dat zijn materiaal via verschillende kanalen al zo’n 400.000 keer werd bekeken.

De Vaartsche Rijn filmpjes die Van Stijn maakte zijn op YouTube te zien en op de social media te volgen via www.twitter.com/StationVrijn en www.facebook.com?Stationvaartscherijn.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).