Nog steeds geen duidelijkheid voor Kippersluis. Morgen uitspraak rechtbank | De Utrechtse Internet Courant Nog steeds geen duidelijkheid voor Kippersluis. Morgen uitspraak rechtbank | De Utrechtse Internet Courant

Nog steeds geen duidelijkheid voor Kippersluis. Morgen uitspraak rechtbank

Nog steeds geen duidelijkheid voor Kippersluis. Morgen uitspraak rechtbank

Supermarkt Kippersluis is vandaag gewoon opengegaan. Vanochtend om half acht diende in het hof van Arnhem een spoedrechtszaak inzake het conflict tussen Jumbo en de Utrechtse supermarkt. Jumbo wil een winkel in de Biltstraat beginnen. Afgelopen donderdag dreigde een ontruiming van het pand, maar door acties van personeel en klanten werd daar vanaf gezien.

De rechtzaak is zojuist afgelopen maar heeft nog geen uitspraak opgeleverd. Pas morgenmiddag is er meer duidelijkheid voor klanten en personeel. Een door een klant geïnitieerde handtekeningactie heeft inmiddels honderden steunbetuigingen opgeleverd. Actievoerders zijn op dit moment bij de winkel om de vinger aan de pols te houden.

1 Reactie

Reageren
  1. Anaal Digitaal

    Klopt helemaal,was er ook vol optimisme en de rest ook.
    Het zijn spannende dagen voor de medewerkers ….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).