Nog twee coronabesmettingen onder personeelsleden van Café Le Journal; zaak blijft langer dicht Nog twee coronabesmettingen onder personeelsleden van Café Le Journal; zaak blijft langer dicht

Nog twee coronabesmettingen onder personeelsleden van Café Le Journal; zaak blijft langer dicht

Nog twee coronabesmettingen onder personeelsleden van Café Le Journal; zaak blijft langer dicht
Café Le Journal in maart, aan het begin van de coronacrisis.
Nog twee medewerkers van Café Le Journal aan de Neude zijn besmet met het coronavirus. De personeelsleden lieten zich testen nadat eind vorige week een collega besmet bleek. Het café blijft gesloten totdat de eigenaar en de GGD het verantwoord vinden om weer open te gaan.

Nog twee medewerkers van Café Le Journal aan de Neude zijn besmet met het coronavirus. De personeelsleden lieten zich testen nadat eind vorige week een collega besmet bleek. Het café blijft gesloten totdat de eigenaar en de GGD het verantwoord vinden om weer open te gaan.

De twee medewerkers die nu ook besmet blijken, hebben in de week voor de tijdelijke sluiting los van elkaar gewerkt en konden al besmettelijk zijn terwijl ze die dagen aan het werk waren. Deze twee medewerkers zijn ziek geworden, maar voelen zich volgens het café langzaam beter. De medewerker die als eerst positief werd getest, is ook niet ernstig ziek.

In samenspraak met de GGD heeft het café een mail gestuurd naar alle gasten die tussen zaterdag 19 september en woensdag 23 september bij Le Journal zijn geweest. Het café heeft ook een bericht op sociale media geplaatst. Daarmee hoopt het gasten te bereiken die in die periode het invullen van de contactgegevens niet serieus hebben genomen.

Vragen

Mensen die bij Le Journal zijn geweest en vragen hebben, kunnen contact opnemen met het café. Het café blijft voorlopig dus dicht, tot de eigenaren en de GGD opengaan verantwoord vinden. “We hopen met heel ons hart dat iedereen in goede gezondheid verkeert en dat we jullie snel weer gezond en verantwoord kunnen ontvangen”, schrijft Le Journal op sociale media.

Gekoppelde berichten

4 Reacties

Reageren
  1. Gerard Brugmans

    “We hopen jullie snel weer gezond en verantwoord kunnen ontvangen”. Die hemeltergende tunnelvisie in de horeca is zo langzamerhand echt niet meer te bevatten. Gezond en verantwoord was het in ieder geval dus al niet gezien de opeenvolgende besmettingen bij personeel in deze zaak, en snel gaat het zeker niet gebeuren nu we binnenkort allemaal weer in lockdown gaan.

  2. Binnenstadsbewoners

    Horecapersoneel is extra gevaarlijk beroep,,,ik wens ze veel veiligheid toe
    Zodra de drank in de man of vrouw is
    Dan begint het blèren schreeuwen
    Gevolg,,,een heel lang durende tweede golf

  3. Cor

    Gerard, dat je maar niet begrijpt dat ondernemers zaken moeten doen, binnen de ruimte die de omstandigheden nog wel bieden, om in hun inkomen te kunnen voorzien is langzamerhand echt niet meer te bevatten.

    Studenten kunnen wel even naar papa en mama verhuizen, ondernemers kunnen wel even hun zaak sluiten. Allemaal maar makkelijk roepen steeds vanaf de digitale zijlijn. Was het allemaal maar zo makkelijk. En nee dat is het niet, in de echte wereld.

  4. Gerard Brugmans

    @Cor,
    Kennelijk behoort u tot de groep die de situatie nog steeds vreselijk onderschat, en daarmee het virus ruim baan blijft geven. Niemand beweert dat het makkelijk is, maar makkelijk is geen argument meer. Alleen noodzakelijk en onomkoombaar gelden nog, vooral in de echte wereld!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).