Ongeluk in parkeergarage Papendorp kost man het leven | De Utrechtse Internet Courant Ongeluk in parkeergarage Papendorp kost man het leven | De Utrechtse Internet Courant

Ongeluk in parkeergarage Papendorp kost man het leven

Ongeluk in parkeergarage Papendorp kost man het leven
Een man is vanochtend rond een uur of 7 overleden in een parkeergarage op bedrijventerrein Papendorp. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en wat er precies gebeurd is blijft voorlopig onduidelijk.

Een man is vanochtend rond een uur of 7 overleden in een parkeergarage op bedrijventerrein Papendorp. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en wat er precies gebeurd is blijft voorlopig onduidelijk.

De man zat op het moment van het ongeluk niet in de auto. De politie vermoedt dat de auto op de helling van de uitgang is gaan rollen toen de man naast het poortje bij de slagbomen stond.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt. Medewerkers van het betrokken bedrijf worden binnen opgevangen.

Er zou geen sprake zijn van een misdrijf. Later meer.

10 Reacties

Reageren
 1. Ronald

  Tragisch. Dat is inderdaad een hele steile helling met halverwege een slagboom eng een loopruimte. Je zou wel niet horen uit te stappen, maar ja.
  Ongelukkig ontwerp, hopelijk dempt men nu de put.

 2. Pieter

  Schuldvraag beantwoord. Dank Ronald, onze expert op het gebied van de bouw van parkeergarages waar nooit iemand ‘n ongeluk krijgt. Tevens bedenker van de eerste parkeergarage zonder hellingen.

 3. Joost

  Pieter, ik geloof niet dat Ronald de blauwdruk voor een 100% veilige parkeergarage in z’n hoofd heeft. Ook pleit hij mijns inziens niet voor parkeergarages zonder hellingen. Zorgvuldig lezen is ook een kunst. On topic: erg triest voor deze man en zijn nabestaanden.

 4. beestje

  Op teletekst van de NOS staat dat de man uitstapte omdat de slagboom het niet deed. Hij praatte met een garagemedewerker, ws via de intercom, die hem waarschuwde dat de auto in beweging kwam. Hij wilde de auto tegenhouden maar kwam klem tussen slagboom en auto. Auto stond kennelijk niet op de rem.

 5. Jiri

  Niemand die de gemeente de schuld geeft? What’s going on boys?!?

 6. Ferdinand

  Het wachten is op kees van oosten, Wim Vreeswijk, Frank en/of [email protected]….

 7. TS

  Triest die reacties hierboven, binnen ons bedrijf is de verslagenheid groot.

 8. Ronald

  Kan ik me voorstellen. Sterkte

 9. [email protected]

  @Ferdinand

  26 augustus 2015 om 13:23
  Zo jij durft kleine Ferdinand, waarom zou de gemeente hiervan de schuld krijgen kleine r.gget.ffer, jij bent de lolligste thuis of niet stoer mannetje/vrouwtje.
  Leedvermaak over de rug van een slachtoffer, jij durft hoor ……….

 10. Geenstijl[email protected]

  Dit is een verschrikkelijk drama, voor de man en zijn familie, hier zijn geen woorden voor.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).