Ontdek editie 3 van Provincie Utrecht Magazine | De Utrechtse Internet Courant Ontdek editie 3 van Provincie Utrecht Magazine | De Utrechtse Internet Courant

Ontdek editie 3 van Provincie Utrecht Magazine

Ontdek editie 3 van Provincie Utrecht Magazine

Wat gebeurt er allemaal onder de grond? Wat merkt Utrecht van de Europese Unie? Hoe ziet het natuurbeheer van de toekomst eruit? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in de nieuwe editie van Provincie Utrecht Magazine.

Ook dit derde nummer telt weer tien interactieve pagina’s en staat vol met prachtige foto’s, video’s, infographics en unieke Utrechtse verhalen. Zo lezen we waarom grote, buitenlandse bedrijven graag naar Utrecht komen en ontdekken we de geheimen van de Waterlinie. Ook brengt de provincie het bijzondere verhaal van de Grebbeberg bij Rhenen in kaart. Extra leuk is het zomers spel ‘Zoek de Verschillen’, waar je tegen je vrienden kunt spelen. Een aanrader!

Er is nog veel meer te ontdekken, dus neem snel een kijkje op www.provincieutrechtmagazine.nl. U kunt zich via de pop-up rechtsonder in het magazine ook abonneren op het magazine. U krijgt dan een mail in uw inbox zodra er een nieuwe editie is verschenen. Provincie Utrecht Magazine verschijnt zes keer per jaar.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).