Ook werkplaatscollectief ‘Naast de Gamma’ moet onverwachts verhuizen door ontwikkeling Zijdebalen - De Utrechtse Internet Courant Ook werkplaatscollectief ‘Naast de Gamma’ moet onverwachts verhuizen door ontwikkeling Zijdebalen - De Utrechtse Internet Courant

Ook werkplaatscollectief ‘Naast de Gamma’ moet onverwachts verhuizen door ontwikkeling Zijdebalen

Ook werkplaatscollectief ‘Naast de Gamma’ moet onverwachts verhuizen door ontwikkeling Zijdebalen

Niet alleen Kytopia heeft pech dat aan de andere kant gestart zal worden met de nieuwe wijk Zijdebalen: ook ‘Naast de Gamma’ verliest zijn ruimte. ‘Naast de Gamma’ is een werkplaatscollectief van meubelmakers, kunstenaars en ontwerpers. De werkplaats is gelegen – hoe raadt u het – naast de Gamma op de Oudenoord. Het collectief krijgt slechts een maand de tijd om te verkassen.

De mannen zijn nu dringend op zoek naar een nieuwe ruimte. Deze moet ongeveer 400 meter of groter zijn, in Utrecht, het liefst in de buurt andere creatieve bedrijven en ook niet onbelangrijk: het moet niet te duur zijn. Heb jij een tip voor het werkplaatscollectief? Mail dan naar info@naastdegamma.nl.

En een nieuwe naam, die komt dan waarschijnlijk vanzelf.

1 Reactie

Reageren
  1. andre opdam

    Dit is natuurlijk een pracht initiatief om te huisvesten in de voormalige lubro fabriek en zo zijn er meer creatief zakelijke initiatieven op het terrein.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).