Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Engeland Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Engeland

Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Engeland

Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Engeland
Archiefbeeld
Het Nederlands elftal is doorgestoten naar de halve finale en staat woensdagavond tegenover het team van Engeland. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is natuurlijk weer op allerlei plekken in Utrecht te volgen. In dit artikel vind je een – incompleet – overzicht van deze plekken. Veel plekken raken al snel vol, dus wees er op tijd bij.

Het Nederlands elftal is doorgestoten naar de halve finale en staat woensdagavond tegenover het team van Engeland. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is natuurlijk weer op allerlei plekken in Utrecht te volgen. In dit artikel vind je een – incompleet – overzicht van deze plekken. Veel plekken raken al snel vol, dus wees er op tijd bij.

Café Domkop
Loeff Berchmakerstraat 34

Bij Café Domkop houden ze wel van sporten. Het hele jaar door zijn hier sportwedstrijden te zien en dan kan het EK natuurlijk niet ontbreken. Alle wedstrijden worden hier uitgezonden, dus ook de halve finale vanavond.

Belgisch Biercafé Olivier
Achter Clarenburg 6A

Bij biercafé Olivier schuif je vanavond aan voor een Belgisch biertje én een mooie EK-wedstrijd

Café De Potdeksel
Lucasbolwerk 22

De Potdeksel kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. In een oranje ambiance en onder het genot van een hapje en drankje is hier de wedstrijd te volgen op groot scherm.

Café Tilt!
Lange Jufferstraat 62

Ook bij de bijna-buren Café Tilt is Oranje vanavond te volgen, want zowel binnen als buiten hangt een scherm. Er wordt vanavond tot 19.30 uur diner geserveerd, en snacks kunnen tot 21.00 uur worden besteld. “Kom op tijd voor een goed plekje voor het grote scherm, of buiten op het terras

Camping Ganspoort
Helling 87

Ook Camping Ganspoort is oranje dit EK. De wedstrijden van Nederland zijn op de Oranje Camping te volgen op groot scherm. Met een rondje bitterballen van de zaak.

Café Weerdzicht
Oudegracht 1

Bij café Weerdzicht is het altijd gezellig en dat zal vanavond niet anders zijn. Op groot scherm is de wedstrijd van het Nederlands elftal te zien en ook de overige wedstrijden worden uitgezonden.

Pool Café Hart van Utrecht
Ganzenmarkt 16B

Bij Hart van Utrecht kijk je vanavond onder het genot van een hapje en een drankje naar de halve finale van Nederland. Voor 35 euro heb je zelfs onbeperkt bier, fris en wijn vanaf een uur voor de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal van de officiële speeltijd.

Nachtclub Kabul à Gogo
Gietijzerstraat 3

Kabul à Gogo is er niet alleen voor je dansavonden, want ook voetbal kijken behoort tot de mogelijkheden. Entree is gratis en ook hier is het geen probleem als je je eigen eten mee wilt nemen

Oproer biercafé
Beyaertdreef 5

De helft van het 600 vierkante meter groter café is vanavond gereserveerd voor de oranjefans. Genoeg ruimte dus, om vanavond de wedstrijd te volgen.

Mick O’Connells
Jansdam 3

Bij Mick O’Connells draaien ze hun hand niet om voor wat sportwedstrijden, dus ook het EK is hier te zien. Deze Ierse pub hangt vol met televisieschermen, dus er is vast een plekje waar je de wedstrijd vanavond goed kunt volgen

Leidsche Rijn Centrum
Brusselplein

Op het Brusselplein wordt net zoals tijdens voorgaande wedstrijden weer een groot scherm neergezet. “Geniet van de beste snacks en ijskoude drankjes tijden het voetbal. Nodig je vrienden, familie of buren uit en trek je oranje shirt aan. Juich ons team naar de overwinning.”

De Helling
Helling 7

Met je hele vriendengroep naar De Helling? Vanavond zendt het podium de wedstrijd op groot scherm uit. De deuren gaan vanaf 20.00 uur open en er is een dj om alvast in de stemming te komen.

’t ​Taphuys
Mariaplaats 3

Er is genoeg te tappen bij ’t Taphuys, en er is voetbal. De wedstrijd wordt op verschillende schermen uitgezonden.

Buurten (in de Gaard en Oost)
Troosterhof 4
Burgemeester Reigerstraat 61

Trek je oranje shirt uit de kast en fiets naar een van de vestigingen van Buurten. Zowel In de Gaard als in Oost is de wedstrijd te volgen met een speciaal EK-menu.

Brothers in Law Taphouse
Ledig Erf 36

Ook bij Brothers in Law Taphouse aan het Ledig Erf kun je vanavond naar de wedstrijd kijken.

Of en hoe het EK voor Nederland verdergaat is nog afwachten. Als Oranje vanavond van Engeland weet te winnen, volgt op zondag de finale tegen Spanje.

7 Reacties

Reageren
 1. Axel

  Champions Sportsbar & Grill

 2. MtU

  En vele andere… Je kunt beter een lijstje maken van de kroegen waar je rustig wat kunt drinken zónder voetbal te moeten kijken. En voor een goed begrip: ik ben geen voetbal-hater. Ik ga gewoon thuis kijken.

 3. Lindsey

  Ook bij MAESONS-Sportsbar, Voorstraat 21!

 4. Lindsey

  Ook bij MAESONS-Sportsbar! 6 tv’s en een beamer! Voorstraat 21!

 5. Anno

  Boulesbitesbar Utrecht, Oudegracht ad werf 84. Heeft ook voetbal op groot scherm.

 6. Marcel

  Sportsbar! Echt een contradictio in terminis.

 7. Me

  Kalff

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).