Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk op groot scherm Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk op groot scherm

Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Frankrijk op groot scherm

Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Frankrijk op groot scherm
Archiefbeeld
Het belooft een spannende avond te worden voor voetbalminnend Nederland. Vanavond staat namelijk de EK-wedstrijd van Oranje tegen Frankrijk op het programma. In Utrecht zijn talloze plekken waar de wedstrijd vanavond gekeken kan worden. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt. In dit artikel een – incompleet – overzicht.

Het belooft een spannende avond te worden voor voetbalminnend Nederland. Vanavond staat namelijk de EK-wedstrijd van Oranje tegen Frankrijk op het programma. In Utrecht zijn talloze plekken waar de wedstrijd vanavond gekeken kan worden. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt. In dit artikel een – incompleet – overzicht.

Café Domkop
Loeff Berchmakerstraat 34

Bij Café Domkop houden ze wel van sporten. Het hele jaar door zijn hier sportwedstrijden te zien en dan kan het EK natuurlijk niet ontbreken. Alle wedstrijden worden hier uitgezonden.

Belgisch Biercafé Olivier
Achter Clarenburg 6A

Bij biercafé Olivier schuif je vanavond aan voor een Belgisch biertje én een mooie EK-wedstrijd. Nederland – Frankrijk is hier vanavond te zien op groot scherm.

De Ping Pong Club
Concordiastraat 80

Het plein van de Pingpongclub kleur oranje vanavond, want je kan hier gratis naar binnen om het EK te kijken. De vorige wedstrijd van Oranje werd hier drukbezocht, dus kom op tijd.

Café De Potdeksel
Lucasbolwerk 22

De Potdeksel kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. In een oranje ambiance en onder het genot van een hapje en drankje is hier de wedstrijd te volgen op groot scherm.

Café Tilt!
Lange Jufferstraat 62

Ook bij de bijna-buren Café Tilt is Oranje vanavond op groot scherm te volgen. De keuken is tot 20.00 uur open voor diners en tot 21.00 uur voor snacks. Je kunt dus met een goede bodem de EK-wedstrijd in.

Café De Zaak
Korte Minrebroederstraat 9

Een populaire plek, maar misschien is er nog een plekje voor je. Zowel binnen als buiten is hier vanavond Nederland – Frankrijk te zien. Je eigen eten meenemen mag!

Nachtclub Kabul à Gogo
Gietijzerstraat 3

Kabul à Gogo is er niet alleen voor je dansavonden, want ook voetbal kijken behoort tot de mogelijkheden. Entree is gratis, de deuren gaan vanavond om 20.00 uur open. Ook hier is het geen probleem als je je eigen eten mee wilt nemen!

Camping Ganspoort
Helling 87

Ook Camping Ganspoort kleur oranje dit EK. De wedstrijden van Nederland zijn op de Oranje Camping te volgen op groot scherm. Met een rondje bitterballen van de zaak!

Café Weerdzicht
Oudegracht 1

Bij café Weerdzicht is het altijd gezellig en dat zal vanavond niet anders zijn. Op groot scherm is de wedstrijd van het Nederlands elftal te zien en ook de overige wedstrijden worden uitgezonden.

Oproer biercafé
Beyaertdreef 5

300 vierkante meter van het café is vanavond gereserveerd voor de oranjefans. Genoeg ruimte dus, om vanavond de wedstrijd te volgen.

Mick O’Connells
Jansdam 3

Bij Mick O’Connells draaien ze hun hand niet om voor wat sportwedstrijden, dus ook het EK is hier te zien. Deze Ierse pub hangt vol met televisieschermen, dus er is vast een plekje waar je de wedstrijd vanavond goed kunt volgen.

Pathé Leidsche Rijn
Berlijnplein 100

Een voordeel: een groot scherm had Pathé al hangen. In zaal 6 zit je vanavond goed voor de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk. De zaal is al grotendeels gevuld, maar er zijn nog plekken voor de late beslissers.


Verschillende locaties, zoals Hart van Utrecht, NAR en SOIA, hebben voor de wedstrijd Nederland – Frankrijk al geen plek meer. Het is dus aan te raden om een beetje op tijd te komen. De wedstrijd begint vrijdagavond om 21.00 uur.

Dinsdag 25 juni om 18.00 uur gaat het EK voor Nederland verder, met de wedstrijd tegen Oostenrijk. De mogelijke speeldata daarna hangen af van het verloop van deze wedstrijden. De EK-finale is op 14 juli.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).