Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk op groot scherm Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk op groot scherm

Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk op groot scherm

Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Oostenrijk op groot scherm
Na de wedstrijden tegen Polen en Frankrijk belooft het dinsdag opnieuw spannend te worden voor voetbalminnend Nederland. Vanavond staat namelijk de EK-wedstrijd van Oranje tegen Oostenrijk op het programma. In Utrecht zijn talloze plekken waar de wedstrijd gekeken kan worden. Er wordt om 18.00 uur afgetrapt. In dit artikel een – incompleet – overzicht.

Na de wedstrijden tegen Polen en Frankrijk belooft het dinsdag opnieuw spannend te worden voor voetbalminnend Nederland. Vanavond staat namelijk de EK-wedstrijd van Oranje tegen Oostenrijk op het programma. In Utrecht zijn talloze plekken waar de wedstrijd gekeken kan worden. Er wordt om 18.00 uur afgetrapt. In dit artikel een – incompleet – overzicht.

Café Domkop
Loeff Berchmakerstraat 34

Bij Café Domkop houden ze wel van sporten. Het hele jaar door zijn hier sportwedstrijden te zien en dan kan het EK natuurlijk niet ontbreken. Alle wedstrijden worden hier uitgezonden.

Belgisch Biercafé Olivier
Achter Clarenburg 6A

Bij biercafé Olivier schuif je vanavond aan voor een Belgisch biertje én een mooie EK-wedstrijd. Nederland – Oostenrijk is hier vanavond te zien op groot scherm.

De Ping Pong Club
Concordiastraat 80

Het plein van de Ping Pong Club kleurt opnieuw oranje vanavond, want je kan hier gratis naar binnen om het EK te kijken. De schermen hangen iets hoger dan de vorige keer, er zijn nacho’s, er is bittergarnituur, dat kan alleen maar een feestje worden. De vorige wedstrijden van Oranje werden hier drukbezocht en je kunt niet reserveren, dus kom op tijd. De deuren gaan om 17.00 uur open.

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11

Ook de Ronda van TivoliVredenburg kleurt voor de gelegenheid weer oranje vanavond. Na afgelopen vrijdag is namelijk ook Nederland – Oostenrijk op groot scherm te zien. Toegang is gratis, er zijn drankjes én er is airco.

Taplokaal Gist
Helling 9

Op zoek naar een lekker plekje aan het water voor deze wedstrijd? Dan zit je goed bij Taplokaal Gist. Met een speciaalbiertje is de hand is ook hier Nederland – Oostenrijk vanavond te zien.

Café De Potdeksel
Lucasbolwerk 22

De Potdeksel kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. In een oranje ambiance en onder het genot van een hapje en drankje is hier de wedstrijd te volgen op groot scherm.

Café Tilt!
Lange Jufferstraat 62

Ook bij de bijna-buren Café Tilt is Oranje vanavond op groot scherm te volgen. Er wordt vanavond geen diner geserveerd, maar er zijn wel snacks. Je kunt dus met een goede bodem de EK-wedstrijd in.

Café De Zaak
Korte Minrebroederstraat 9

Een populaire plek, maar misschien is er nog een plekje voor je. Zowel binnen als buiten is hier vanavond Nederland – Oostenrijk te zien. Je eigen eten meenemen mag.

Nachtclub Kabul à Gogo
Gietijzerstraat 3

Kabul à Gogo is er niet alleen voor je dansavonden, want ook voetbal kijken behoort tot de mogelijkheden. Entree is gratis, de deuren gaan vandaag om 17.00 uur open. Ook hier is het geen probleem als je je eigen eten mee wilt nemen.

Camping Ganspoort
Helling 87

Ook Camping Ganspoort is oranje dit EK. De wedstrijden van Nederland zijn op de Oranje Camping te volgen op groot scherm. Met een rondje bitterballen van de zaak.

Café Weerdzicht
Oudegracht 1

Bij café Weerdzicht is het altijd gezellig en dat zal vanavond niet anders zijn. Op groot scherm is de wedstrijd van het Nederlands elftal te zien en ook de overige wedstrijden worden uitgezonden.

Pool Café Hart van Utrecht
Ganzenmarkt 16B

Bij Hart van Utrecht kijk je vanavond onder het genot van een hapje en een drankje naar de laatste poulewedstrijd van Nederland. Voor 32 euro heb je zelfs onbeperkt bier, fris en wijn vanaf een uur voor de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal.

Oproer biercafé
Beyaertdreef 5

300 vierkante meter van het café is vanavond gereserveerd voor de oranjefans. Genoeg ruimte dus, om vanavond de wedstrijd te volgen.

Mick O’Connells
Jansdam 3

Bij Mick O’Connells draaien ze hun hand niet om voor wat sportwedstrijden, dus ook het EK is hier te zien. Deze Ierse pub hangt vol met televisieschermen, dus er is vast een plekje waar je de wedstrijd vanavond goed kunt volgen.

Pathé Leidsche Rijn
Berlijnplein 100

Een voordeel: een groot scherm had Pathé al hangen. In zaal 6 zit je vanavond goed voor de wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk. De zaal is al deels gevuld, maar er zijn nog genoeg plekken voor de late beslissers.


Verschillende locaties, zoals NAR en SOIA, hebben voor de wedstrijd Nederland – Oostenrijk al geen plek meer. Het is dus aan te raden om een beetje op tijd te komen. De wedstrijd begint vanavond om 18.00 uur.

Hoe het EK voor Nederland verdergaat is nog afwachten. Oranje heeft zich definitief geplaatst voor de achtste finale van het EK, maar Nederland, Oostenrijk en Frankrijk kunnen allemaal nog winnaar van groep D worden. De eindstand bepaalt de volgende tegenstander. De volgende wedstrijd van Nederland is op 30 juni, 1 juli of 2 juli.

4 Reacties

Reageren
 1. Remco

  Op het Brusselplein staat een groot scherm

 2. Anke

  Bij Olround bowling Utrecht kan je ook kijken: zowel op groot scherm als tijdens het bowlen. En ze delen shirtjes uit als het Nederlands elftal scoort.

 3. Mathijs

  Bij Restaurant Speys (Jaarbeurs/ Kinepolis) ook!

 4. Sal

  Beton-T had een heel mooi groot overdekt scherm!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).