Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland - Turkije Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland - Turkije

Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Turkije

Op deze plekken in Utrecht kijk je vanavond de EK-wedstrijd Nederland – Turkije
Archiefbeeld
Het Nederlands elftal is doorgestoten naar de kwartfinale en staat zaterdagavond tegenover het team van Turkije. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is natuurlijk weer op allerlei plekken in Utrecht te volgen. In dit artikel vind je een – incompleet – overzicht van deze plekken.

Het Nederlands elftal is doorgestoten naar de kwartfinale en staat zaterdagavond tegenover het team van Turkije. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is natuurlijk weer op allerlei plekken in Utrecht te volgen. In dit artikel vind je een – incompleet – overzicht van deze plekken.

Café Domkop
Loeff Berchmakerstraat 34

Bij Café Domkop houden ze wel van sporten. Het hele jaar door zijn hier sportwedstrijden te zien en dan kan het EK natuurlijk niet ontbreken. Alle wedstrijden worden hier uitgezonden, dus ook de kwartfinale van vanavond.

Belgisch Biercafé Olivier
Achter Clarenburg 6A

Bij biercafé Olivier schuif je vanavond aan voor een Belgisch biertje én een mooie EK-wedstrijd. Nederland – Turkije is hier vanavond te zien op groot scherm.

Café De Potdeksel
Lucasbolwerk 22

De Potdeksel kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. In een oranje ambiance en onder het genot van een hapje en drankje is hier de wedstrijd te volgen op groot scherm.

Café Tilt!
Lange Jufferstraat 62

Ook bij de bijna-buren Café Tilt is Oranje vanavond te volgen, want zowel binnen als buiten hangt een scherm. Er wordt vanavond tot 19.30 uur diner geserveerd, en snacks kunnen tot 21.00 uur worden besteld. “Kom op tijd voor een goed plekje voor het grote scherm, of buiten op het terras!”

Café De Zaak
Korte Minrebroederstraat 9

Een populaire plek en reserveren kan niet, maar misschien is er nog mooi een plekje voor je om de wedstrijd te volgen. Je eigen eten meenemen mag, als je maar wel een drankje bestelt.

Camping Ganspoort
Helling 87

Ook Camping Ganspoort is oranje dit EK. De wedstrijden van Nederland zijn op de Oranje Camping te volgen op groot scherm. Met een rondje bitterballen van de zaak.

Café Weerdzicht
Oudegracht 1

Bij café Weerdzicht is het altijd gezellig en dat zal vanavond niet anders zijn. Op groot scherm is de wedstrijd van het Nederlands elftal te zien en ook de overige wedstrijden worden uitgezonden.

Pool Café Hart van Utrecht
Ganzenmarkt 16B

Bij Hart van Utrecht kijk je vanavond onder het genot van een hapje en een drankje naar de kwartfinale van Nederland. Voor 35 euro heb je zelfs onbeperkt bier, fris en wijn vanaf een uur voor de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal van de officiële speeltijd.

Nachtclub Kabul à Gogo
Gietijzerstraat 3

Kabul à Gogo is er niet alleen voor je dansavonden, want ook voetbal kijken behoort tot de mogelijkheden. Entree is gratis en ook hier is het geen probleem als je je eigen eten mee wilt nemen.

Oproer biercafé
Beyaertdreef 5

De helft van het 600 vierkante meter groter café is vanavond gereserveerd voor de oranjefans. Genoeg ruimte dus, om vanavond de wedstrijd te volgen.

Mick O’Connells
Jansdam 3

Bij Mick O’Connells draaien ze hun hand niet om voor wat sportwedstrijden, dus ook het EK is hier te zien. Deze Ierse pub hangt vol met televisieschermen, dus er is vast een plekje waar je de wedstrijd vanavond goed kunt volgen.

Leidsche Rijn Centrum
Brusselplein

Op het Brusselplein wordt net zoals tijdens voorgaande wedstrijden weer een groot scherm neergezet. “Geniet van de beste snacks en ijskoude drankjes tijden het voetbal. Nodig je vrienden, familie of buren uit en trek je oranje shirt aan. Juich ons team naar de overwinning.”

Pathé Leidsche Rijn
Berlijnplein 100

Een voordeel: een groot scherm had Pathé al hangen. In zaal 6 zit je vanavond goed voor de wedstrijd tussen Nederland en Roemenië. De zaal is al deels gevuld, maar er zijn nog genoeg plekken voor de late beslissers.


Of en hoe het EK voor Nederland verdergaat is nog afwachten. Als Oranje vanavond van Turkije weet te winnen, volgt op woensdag 10 juli om 21.00 uur de halve finale tegen de winnaar van de wedstrijd Engeland – Zwitserland. Die wedstrijd wordt vanavond om 18.00 uur gespeeld.

1 Reactie

Reageren
  1. Johan

    waarom niet een paar “Turkse” cafés aan de ASW? In jhet kader van de integratie en de verbroedering na afloop?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).