Opening Paardenveldpark: ‘Een mooie plek om te zonnen en relaxen’ | De Utrechtse Internet Courant Opening Paardenveldpark: ‘Een mooie plek om te zonnen en relaxen’ | De Utrechtse Internet Courant

Opening Paardenveldpark: ‘Een mooie plek om te zonnen en relaxen’

Opening Paardenveldpark: ‘Een mooie plek om te zonnen en relaxen’
Opening Paardenveldpark door wethouder Kees Geldof. Foto: DUIC
Het nieuwe Paardenveldpark aan de Catharijnesingel is feestelijk geopend door wethouder Kees Geldof. In restaurant ROOST, gelegen aan de singel, waren genodigden en wijkbewoners aanwezig voor de opening.

Het nieuwe Paardenveldpark aan de Catharijnesingel is feestelijk geopend door wethouder Kees Geldof. In restaurant ROOST, gelegen aan de singel, waren genodigden en wijkbewoners aanwezig voor de opening.

“Een mooie plek om te zonnen en relaxen”, zegt een wijkbewoner. Het aan de singel gelegen park heeft een barbecue restaurant, groot grasveld, nieuwe bomen en een fontein. Al eerder schreef DUIC over de plaatsing van de drie bomen in het park.

Daarnaast opent restaurant ROOST aan de singel morgen officieel.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. Freddy

  Lijkt meer op een tijdelijke stal te vroeg geplaatst voor Kerst…
  Wat een barak ! Gelukkig tijdelijk.

 2. Berend

  Eerder een behoorlijk lelijke plek. Maar leuk voor alle belangstellenden dat die schuur er staat.

 3. Bram de Goede

  waarom geen boot met horeca?

 4. Bill

  Fontein….??? Hahaha, wat ambitie heeft de stad…

 5. huisje van hout

  Mooi huisje van hout.

  Ik vind het mooi, al die recyclebouwwerken die overal in de wereld opduiken. Niks mis met simpel en eenvoudig en hergebruik van materialen. Het levert ook meestal gewoon gezellige en behaaglijke plekken op. Iets waar, gelet op de populariteit van dit soort plekken over de hele wereld, met name bij jongere generaties, mensen op zitten te wachten (zie bijvoorbeeld Hannekes Boom in Amsterdam. Het voorziet in een behoefte. Top van de gemeente dat min dit initiatief steunt!

 6. Katja

  Waarom werd het niet gewoon een grasveld gelaten ?

 7. Michiel

  Tjonge wat negatief weer allemaal. Opmerkelijk dat mensen nu klagen over hoe dit pop-up restaurant eruitziet, in een omgeving die voorheen enkel bestond uit de achterkant van een parkeergarage en jaren ’70 kantoorgebouwen. Het is volgens mij een hele leuke plek (aan het worden), zeker als het gras en de bomen wat dichter gaat groeien.

 8. Lotte

  Wat n zuurpruimen. Ik vind het prachtig dat de stad n park, bomen, fontein en ontmoetingsplek rijker is.

 9. JR

  @ Michiel

  Wat een raar argument. Omdat het een lelijke plek is, is het niet erg dat er iets lelijks wordt neergezet? Die hut van sloophout is volstrekt ontsierend. Juist die plek verdient inderdaad beter.

 10. Mooie sloophouten hut

  @ JR

  Jij vindt sloophout ontsierend.

  Dat is iets anders dan “is ontsierend”. Ik en vele anderen vinden dat namelijk niet. Wij vinden het een mooie sloophouten hut.

 11. Fab

  De plek is prachtig en het restaurant als het dicht is een verzameling lelijkheid. Weinig inspirerend. Heel jammer.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).