Opnieuw film Utrechtse Job, Joris en Marieke Nederlandse inzending voor de Oscars | De Utrechtse Internet Courant Opnieuw film Utrechtse Job, Joris en Marieke Nederlandse inzending voor de Oscars | De Utrechtse Internet Courant

Opnieuw film Utrechtse Job, Joris en Marieke Nederlandse inzending voor de Oscars

Opnieuw film Utrechtse Job, Joris en Marieke Nederlandse inzending voor de Oscars
(Otto) -TRAILER from Job, Joris & Marieke on Vimeo.

(Otto) -TRAILER from Job, Joris & Marieke on Vimeo.

Opnieuw is een film van het Utrechtse animatietrio Job, Joris en Marieke uitgekozen om als Nederlandse inzending mee te dingen naar een Oscar. Ze doen mee in de categorie Korte Animatiefilm.

De titel van de film is Otto. Een film over een vrouw die geen kinderen kan krijgen en daarom maar de denkbeeldige vriend steelt van een klein meisje. Deze gekidnapte ‘vriend’ houdt ze verborgen voor haar man. Terwijl de vrouw gelukkig is met haar nieuwe kameraad, wordt de kloof tussen haar en haar echte man groter. Als het kleine meisje haar denkbeeldige vriend terug wil is er heel veel verbeelding nodig om alles tot een goed eind te krijgen.

Vorig jaar was het trio ook al genomineerd voor de Oscars. Toen grepen ze met ‘A single life’ net naast de prijs.

We durven het bijna niet te zeggen, maar….. onze nieuwe film (OTTO) is de Nederlandse inzending naar de OSCARS in de categorie korte animatie film! Check de trailer: https://vimeo.com/135269325

Posted by Job, Joris & Marieke on vrijdag 4 september 2015

1 Reactie

Reageren
  1. Marcel Gieling

    Geweldig nieuws, gefeliciteerd

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).