Opsporing Verzocht toont beelden van verdachten rond rellen FC Utrecht Opsporing Verzocht toont beelden van verdachten rond rellen FC Utrecht

Opsporing Verzocht toont beelden van verdachten rond rellen FC Utrecht

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft verschillende beelden gepubliceerd van mannen die verdacht worden betrokken te zijn bij de rellen na de wedstrijd FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft verschillende beelden gepubliceerd van mannen die verdacht worden betrokken te zijn bij de rellen na de wedstrijd FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles.

Na de finale van de play-offs op 26 mei ontstonden er rellen buiten stadion Galgenwaard. Een grote groep FC Utrecht-supporters keerde zich tegen de politie. Er is meerdere malen geschoten door verschillende agenten. Relschoppers gooiden onder meer met stenen en fietsen.

Er zijn tot nu toe enkele arrestaties verricht, maar het politieonderzoek loopt nog. De politie heeft nu daarom via het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden van enkele verdachten naar buiten gebracht. Het gaat om mannen die er onder meer van verdacht worden stenen te hebben gegooid.

 

6 Reacties

Reageren
 1. Utrechtsch

  Wauw wat een krankzinnige gasten. En die arme ME–er die een steen moet koppen omdat FC Utrecht speelt. Gelukkig zijn er herkenbare camerabeelden. Oppakken!

 2. Geenstijl@Utrecht.

  Fc Utrecht gewoon afschaffen, wie niet horen wil moet maar voelen.
  Er zal vast wel ergens een bestuursrechtelijke maatregel zijn om deze club en haar heldhaftige supporters af te schaffen, genoeg is genoeg.
  Sharon sluit huizen, dus nu ook Fc Utrecht gewoon dichtgooien.

 3. Baliekluiver

  Ik snap werkelijk niet waarom er nog sponsors zijn die zich willen verbinden aan FC Utrecht. Wat is dan je verhaal naar je klanten toe als je deze beelden ziet?

 4. arbeider

  En dan universiteiten sluiten, musea’s, stations, nou vooruit doe ook maar openbare pleinen waar demonstraties uit de hand lopen……kortom….een voetbalhater die reageert!

 5. lezer

  Onmiddellijk stoppen met FC Utrecht en met iedere andere ‘voetbalclub’ waarvan de ‘supporters’ de eerste de beste rel schoppen, stadions afbreken, woningen op de vrijgekomen grond.

 6. Koel Hoofd

  Arme politie.

  In 1990 heeft Channel 4 production corporation een documentaire gemaakt over Millwall supporters “No One Likes Us, We Don’t Care”.
  Die titel zegt alles eigenlijk al, maar verder eye-opener als je de kans krijgt om t ergens te zien.
  We zijn 34 jaar – dat is 2 generaties na voetbal rellen ’80s- later en kampen wederom/nog steeds met dezelfde onderliggende issues als toen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).