Overlastgever in Utrecht moet lachgastank en televisie inleveren en krijgt proces-verbaal aan zijn broek Overlastgever in Utrecht moet lachgastank en televisie inleveren en krijgt proces-verbaal aan zijn broek

Overlastgever in Utrecht moet lachgastank en televisie inleveren en krijgt proces-verbaal aan zijn broek

Overlastgever in Utrecht moet lachgastank en televisie inleveren en krijgt proces-verbaal aan zijn broek
Foto: Instagram Politie Utrecht Centrum
Een typisch geval van geluidsoverlast leidde in de nacht van woensdag op donderdag tot inbeslagname van een televisie én een lachgastank. De politie nam de zaken in beslag in een woning in het centrum van Utrecht.

Een typisch geval van geluidsoverlast leidde in de nacht van woensdag op donderdag tot inbeslagname van een televisie én een lachgastank. De politie nam de zaken in beslag in een woning in het centrum van Utrecht.

De politie ging af op een melding van geluidsoverlast vanuit een woning in het centrum. Eenmaal bij het huis aangekomen, zagen de agenten de bewoner in de deuropening staan met een lachgasballon in zijn mond. De agenten maakten afspraken met de man en hij beloofde geen overlast meer te veroorzaken.

De overlast leek dus snel opgelost, maar niets bleek minder waar. Rond 02.30 uur kregen agenten opnieuw een melding van geluidsoverlast uit de woning. Al voor het huis hoorden agenten dat de televisie heel hard stond en ook was te horen dat er een lachgastank werd gebruikt.

De politie besloot daarop om zowel de televisie als de lachgastank in beslag te nemen. De bewoner heeft ook een proces-verbaal gekregen.

6 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Wat doet het Openbaar Ministerie bij goederen die in beslag zijn genomen?

  Het Openbaar Ministerie (OM) kan vier beslissingen nemen:

  1 Teruggeven
  2 Opslaan als bewijs
  3 Verkopen
  4 Vernietigen

 2. Koel Hoofd

  En toen was het lachen die bewoner wel vergaan…

 3. Mien Dobbelsteen

  Apart wij zijn al 10 jaar bezig, continu overlast van een hok studenten en daar doet de gemeente geen moer aan……… honderden (letterlijk) klachten ingediend… als de politie komt houden ze direct stil , zien de politie op afstand van honderden meters al aankomen omdat het een hoekhuis is met ramen aan alle kanten, houden dan stil…… de politie doet hier geen zak… nooit gedaan ook trouwens.. en ik weet wel waarom , maar ik hou mijn mond maar. Hey poedersuiker op straat! ow nee, verdwaalde oliebol.

 4. Koel Hoofd

  @Mien Dobbelsteen
  Geef ze een koekje van eigen deeg. Maak tijdens de tentamenperiode een week lang zoveel herrie dat ze zowel niet kunnen studeren als slapen en dus een onvoldoende scoren. En vraag ze dan na afloop hoe ze die tentamenweek hebben ervaren….
  Dan valt het kwartje wel, en kunnen ze tijdens de herkansingsperiode het nog een keertje datzelfde tentamen doen. Twee keer hetzelfde moeten leren worden ze ook nog slimmer van. De win-win situatie.

 5. Mip Cajobs

  @koelhoofd wat je Mien adviseert hebben wij geprobeerd, maar omdat ze zelf altijd zo’n tandjesherrie maken, hebben ze standaard oordoppen in, vandaar dat ze hun eigen lawaai dus niet horen.. en daarover heen een geluidsreducerende hoofdtelefoon met harde muziek. stapelgek zijn ze. Wat je voorsteld zou 20 jaar terug nog geholpen hebben, maar écht. wij hebben ze tegenover ons wonen: het is tuig.. tuig.. dat wil je niet weten. Wij wonen (in ons mooie huis) tegenover zo’n afschuwelijk huis van de SSH dat er van is gemaakt een tijd terug. We wonen hier al 30 jaar… nooit last gehad. Sinds de komst van die ssh ranzige troep is het niets anders dan ellende. En ook bij ons doet de politie niet. We hebben zelfs een actiecomité opgezet………….. je bereikt er niets mee. Gemeente Utrecht laat mensen barsten is ook onze ervaring en de politie lacht je recht in je gezicht uit. Mijn kleinkind logeert regelmatig bij ons om tot rust te komen voor een tentamen of examen en wil dan bij ons (geen groot gezin meer) studeren. Nou forget it, het ikke ikke ikke ensemble in zulke huizen maalt er niet om hoe anderen hun herrie ervaren. Nee, wat je voorstelt is aardig bedoelt, maar een illusie, Men lacht je vierkant uit helaas.

 6. HenQ

  @Mien Dobbelsteen
  Ontneem ze hun wifi, bruteforce.. binnen een dag met hangende pootjes terug 🙂

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).