Pand van Utrechtse strafpleiters op Maliebaan vermoedelijk beschoten Pand van Utrechtse strafpleiters op Maliebaan vermoedelijk beschoten

Pand van Utrechtse strafpleiters op Maliebaan vermoedelijk beschoten

Pand van Utrechtse strafpleiters op Maliebaan vermoedelijk beschoten
Het pand op de Maliebaan dat vanmiddag werd afgezet, is vermoedelijk beschoten. In het pand werken strafpleiters die betrokken zijn bij grote strafprocessen zoals processen rondom liquidaties.

Het pand op de Maliebaan dat vanmiddag werd afgezet, is vermoedelijk beschoten. In het pand werken strafpleiters die betrokken zijn bij grote strafprocessen zoals processen rondom liquidaties.

Op het raam van het pand op de Maliebaan zitten drie groene stickers geplakt, die mogelijk kogelgaten afdekken. Rondom de stickers is te zien dat het raam is gebarsten. De politie wilde maandag in het belang van het onderzoek geen andere mededelingen doen dan dat het ging om een ‘verdachte situatie’.

In het pand zitten onder meer de strafpleiters Louis de Leon en Yassine Bouchikhi. Bouchikhi verdedigt volgens Het Parool verdachten in het Marengo-proces, waarin onder meer Ridouan Taghi verdachte is. De Leon staat volgens diezelfde krant verdachten bij die worden gerekend tot de entourage van Taghi. Er zitten ook advocaten in het pand die minder bekende zaken doen.

Het pand op de Maliebaan was vanmiddag afgezet, maar de linten zijn inmiddels weggehaald. Ook de politie is niet meer aanwezig.

 

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Berk

  Eng hoor dit, we moeten ons met alles wat hebben hier tegen verzetten. Dit is pure maffia en die maakt alles wat we liefhebben kapot.

 2. cas

  @ Berk, helaas bestaan de criminelen in NL niet meer uit kleine lieve spelers….

 3. Wim Vreeswijk

  @ CAS: Die tijd is echt geweest en dromen zijn doorgaans bedrog, dus maak je voorlopig maar geen illusies dat het ooit nog goed komt met ons landje. We hebben ons veel te afhankelijk gemaakt van Brussel met zijn geldpers, terwijl onze eigen Nederlandse Bank dat ook prima zou kunnen presteren.

 4. joop gerritse

  Ben benieuwd of de nieuwe burgmeester ok het pand gaat sluiten…

 5. Erwin

  @Wim: chapeau! Je weet in 2 zinnen een schietpartij op een advocatenkantoor in Utrecht te koppelen aan het beleid van de ECB. Hilarisch gewoon!

 6. Scherpschutter

  @Berk

  Uw cri de coueur is gehoord en gedeeld!

  Mon dieu. Het einde der beschaving is wel in zicht als er lieden rondlopen die op een raam schieten met een dergelijk zeldzaam juweeltje van een amfora als mogelijke collateral damage. Vermoedelijk een hele goede replica van, maar desalniettemin. Louter een primitieve woesteling neemt het risico….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).