Persoon in gestolen ambulance veroorzaakt meerdere aanrijdingen in centrum van Utrecht Persoon in gestolen ambulance veroorzaakt meerdere aanrijdingen in centrum van Utrecht

Persoon in gestolen ambulance veroorzaakt meerdere aanrijdingen in centrum van Utrecht

Persoon in gestolen ambulance veroorzaakt meerdere aanrijdingen in centrum van Utrecht
Instagram: Politie Utrecht Centrum
In het centrum van Utrecht zijn woensdagavond aanrijdingen veroorzaakt door een persoon in een ambulance. De ambulance bleek gestolen en de persoon is aangehouden.

In het centrum van Utrecht zijn woensdagavond aanrijdingen veroorzaakt door een persoon in een ambulance. De ambulance bleek gestolen en de persoon is aangehouden.

De politie kreeg een melding van iemand die zag dat een ambulance in het centrum meerdere aanrijdingen veroorzaakte. De aangereden voertuigen liepen veel schade op, maar er vielen geen gewonden.

Ondertussen kreeg de politie ook bericht van RAVU, de ambulancedienst, dat van hen een ambulance was gestolen. De politie kon de ambulance vervolgens lokaliseren en de verdachte aanhouden. De ambulance is zo beschadigd dat die niet meer gebruikt kon worden. De schade aan de voertuigen is ter plekke geregistreerd.

13 Reacties

Reageren
 1. LOESJE P.

  Bij sommige berichten staat je verstand gewoon even stil.
  Wat een waanzin!

 2. Anne Marie ten Berge

  De dader lijkt mij een uit het legertje van hulpdiensten haters en bij gebrek aan een steen nu maar in overgave aan God een hele ambulance steelt. Op deze manier de hulpverleners het werk onmogelijk maakt en zo een poging tot doodslag op het slachtoffer pleegt. Het slachtoffer blijft immers door zijn schuld in hulpeloze toestand achter.
  Vraag: Wanneer horen wij van DUIC voor welke misdrijven deze man aangeklaagd wordt en voor hoeveel geld de ambulance weer hersteld moet worden en of de dader ook veroordeeld wordt om deze kosten volledig te moeten vergoeden, en ook wanneer de strafzitting is.

 3. Rietje

  Knettergek

 4. Jozias

  En wat als degene die de ambulancebroeders aan het helpen waren overleden was door een gebrek aan een ambulance?

  Mag hopen dat de rechter dit meeneemt in zijn of haar straf, maar dat zal helaas wel weer niet.

  Sommige mensen zijn echt knietertje gek of kneitertje van de wereld door genotsmiddelen. En daarmee dus andere mensen schade berokkenend.

 5. Anne Marie ten Berge

  De dader lijkt mij een uit het legertje van hulpdiensten haters te komen en bij gebrek aan een steen maar een hele ambulance steelt en vernielt. Om op deze manier de hulpverleners het werk onmogelijk te maken en feitelijk een poging tot doodslag op het slachtoffer pleegt. Het slachtoffer blijft immers door zijn schuld in hulpeloze toestand achter.
  Vraag: Wanneer horen wij van DUIC voor welke misdrijven deze man aangeklaagd wordt en voor hoeveel geld de ambulance weer hersteld moet worden en of de dader ook veroordeeld wordt om deze kosten volledig te moeten vergoeden en ook wanneer de strafzitting is

 6. Binnenstadsbewoners

  How low you can go

 7. Koel Hoofd

  Dom dom dom

 8. Argus

  De zieke zat achter het stuur.

 9. Herman

  Lachwekkend, maar ook triest.

 10. Zwaon

  Nou, dit artikel is niet volledig. Ik las in het nieuws dat de ambulance met een patiënt van de Altrecht bezig was op de Lange Nieuwstraat.

  1 + 1 = makkelijk te raden, dat een andere patiënt de ambulance gepakt heeft en is gaan rijden, men kan daar gewoon voor de hoofdingang parkeren, dus op eigen terrein.

  Vermeld dat gewoon, dat het gebeurd is op de Altecht terrein !!

 11. Yoshua

  @Anne Marie ten Berge,
  Waarom zou een krantje voor je naar zitting gaan, terwijl je zelf deze zaak kunt bijwonen.
  Voordeel van zelf op zitting zijn is je meer hoort en ziet.
  Voor een burgemeester in spe, had ik verwacht dat het vanzelfsprekend was dat je aanwezig bent op het Vrouwe Justitia plein.

 12. katja

  Nooit sleutel in je auto laten zitten. Maar die persoon is wel gestoord.

 13. Koel Hoofd

  @Anne Marie ten Berge
  Legertje hulpdiensthaters?
  Het heeft meer weg van een gevalletje joyrijden waarbij de ongetwijfeld jeugdige dader behalve dat ie geen rijbewijs heeft, ook niet doorhad dat een ambulance een grote zware wagen is die alleen gevorderde bestuurders goed kunnen beheersen.
  Laten we hopen dat die domme flapdrol er iets van leert?
  Een taakstraf op 1e hulp in ziekenhuis o.i.d.?
  Is genoeg te doen daar, zeker komende oud en nieuw waarbij met bommen en handgranaten gooien eufemistisch ‘vuurwerk’ worden genoemd.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).